Hollanda'da yaşayan gurbetçi ailenin Türkiye'de kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı - Son Dakika
Yaşam

Hollanda'da yaşayan gurbetçi ailenin Türkiye'de kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı

Hollanda'da yaşayan bir gurbetçi ailesi, Türkiye'de yaz tatili yaparken Edirne'de kaza geçirdi. Kaza sonucunda 3 kişi yaralandı.

01.09.2023 01:05

Gurbetçi aile tatil dönüşü kaza yaptı: 3 yaralı

EDİRNE - Hollanda'da yaşayan gurbetçi ailenin yaz tatilini geçirmek için geldiği Türkiye'den dönüş yolunda Edirne'de kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edirne'nin Havsa ilçesinde kavşaktan dönmek isteyen 22 UN 773 plakalı otomobil, İzmir'den tatili sona eren ve Hollanda'ya gitmekte olan gurbetçi ailenin içinde olduğu Cihan Arçık idaresindeki X K-229-D plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle gurbetçi ailenin bulunduğu otomobilde bulunan 2 kişi ile 22 UN 773 plakalı otomobilin şoförü yaralandı.

Gurbetçi ailenin bulunduğu otomobile çarpan 22 UN 773 plakalı otomobil savrularak, yol kenarındaki direklere çarparak durabildi. Kazada can kaybı olmazken, 2 gurbetçi ve diğer araçta bulunan 1 kişi yaralandı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Havsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası yaşananları anlatan gurbetçi sürücü Cihan Arçık, "Kapıkule'ye doğru giderken hızlı bir şekilde yolumuza geldi. Birden önümüze doğru geldi. 50 metre kala önümüze girdi. Bu şekilde araç kullanmasın insanlar, eğitim verilsin. Eşim bu saatten sonra nasıl arabaya binebilir söylerimsiniz? Hollanda'da bu şekilde araç kullanamazlar" dedi.

Hollanda\'da yaşayan gurbetçi ailenin Türkiye\'de kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hollanda'da yaşayan gurbetçi ailenin Türkiye'de kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement