Kumar yüzünden canına kıyan öğretmenin son isteğini Sedat Peker yerine getirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yaşam

Kumar yüzünden canına kıyan öğretmenin son isteğini Sedat Peker yerine getirdi

09.01.2026 07:46  Güncelleme: 07:57

Kumar borçları nedeniyle yaşamına son veren Şafak Çelik, veda videosunda kanser hastası annesi ve gazi babası için Sedat Peker'den yardım istemişti. Sedat Peker bu çağrının ardından ailenin banka borçlarının kapattığı, emekli maaşlarındaki hacizlerin kaldırttığı ve aile adına yeni bir konut satın aldığı öğrenildi.

Çankırı'da sanal kumar bataklığına sürüklenen 37 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Şafak Çelik, yaşadığı büyük kayıpların ardından yaşamına son vermişti.

KUMARDA AİLESİNE AİT EVLERİ KAYBETTİ

Sosyal medya hesabından bir veda videosu paylaşan Çelik; ailesine ait birçok evi ve yüklü miktarda parayı kumarda kaybettiğini, içine düştüğü çaresizlikten çıkamadığını dile getirmişti.

ANNE VE BABASI İÇİN YARDIM ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Aynı videoda Çelik, her şeylerini kaybeden kanser hastası annesi ve gazi babası için Sedat Peker'den yardım çağrısında bulunmuştu.

SEDAT PEKER EL ATTI

Çelik'in yardım talebine Sedat Peker karşılık verdi. Peker'in, ailenin borçlarını ödediği, maaş hacizlerini kaldırttığı ve aile adına ev aldığı öğrenildi.Yaşlı çift çektikleri video ile Sedat Peker'e teşekkürlerini ilettiler.

Son Dakika Yaşam Kumar yüzünden canına kıyan öğretmenin son isteğini Sedat Peker yerine getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Adem Sevindik null Adem Sevindik null:
    Bu adamın dikkatini çekmek için video çekip intihar etmek mi gerekiyor acaba 9 22 Yanıtla
  • As81855655 As81855655:
    çok yazık.kumar melanetı birçok ailenin kabusu.kumardan zengin olanı gören bilen varmı,eller aklın önüne geçtiğinde, malesef bu sonuçlar çıkıyor. 12 0 Yanıtla
  • emrah bakansız emrah bakansız:
    ne güzel ye ye ye kumara bat sonra yalvar ne saçma sen ahirette dua et bence 2 5 Yanıtla
    123456789 123456789:
    kardeşim büyük lokma ye büyük konuşma Allah kimseyi düşürmesin 8 0
  • ibrahim kocapinar ibrahim kocapinar:
    Devlwtin yapması gereken şeyleri bu adam koşa koşa yapıyor bir de arkasından laf konuşuluyor bu ilk değil ki kimlere yardım yapmadı ki. 0 0 Yanıtla
  • Sd01101453 Sd01101453:
    Memlekete bak, at hırsızları nasıl da itibar görüyor. Birde adamı, futbol fanatiği gibi savunuyorlar. 3. dünya ülkesi olmak böyle birşey. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement