Milletvekili Aydemir Gençlerin Ak Coşkusunu Paylaştı - Son Dakika
Yaşam

Milletvekili Aydemir Gençlerin Ak Coşkusunu Paylaştı

Milletvekili Aydemir Gençlerin Ak Coşkusunu Paylaştı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “AK Dava, ilayı kelimetullah’a nefsini adayanların, bu mübarek niyet ile nizamı aleme gönül seferi kılanların davasıdır.

26.02.2018 14:41

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "AK Dava, ilayı kelimetullah'a nefsini adayanların, bu mübarek niyet ile nizamı aleme gönül seferi kılanların davasıdır. Mübarek olsun" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları Kongresine katıldı. Yakutiyeli AK gençlerin coşku ve heyecanlarına ortak olan Milletvekili Aydemir, Gençlerin AK Önder Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan saygılarını paylaştı, onun ufkunda yürüme kararlılığında ahdettiklerini bildirdi.

Kongrede bir sunum yapan Milletvekili Aydemir, "Bizim bir Asım'ın Nesli olma ufkumuz ve kararlılığımız var. Milli Şairimiz Mehmet Akif'in 'Asım'ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek:/İşte çiğnetmedi namüsunu, çiğnetmeyecek ifadeleriyle tarif ettiği gençlik işte bu gençliktir. Milli ve manevi değerlerine sadık, önderlerine bağlı, kıymet hükümlerine vefalı bir gençlik. Her biri Türkiye'nin Ak imarına kendi görevli addetmiş birer ruh mimarı olan gençlik. Muhabbetlerimizi, tazimimizi sunuyor ve Asım'ın nesli olma yolunda nefsini adayan gençlerimizi kalben selamlıyoruz" dedi.

Kongrede gençlerin tek yürek ve iman halinde Zeytin Dalı Operasyonu gerçekleştiren Türk ordusu için yaptıkları "Allah ordumuzu muzaffer, Milletimizi, devletimizi ebet müddet hakim ve galip kılsın" niyazını aminlerle paylaşan Milletvekili Aydemir, "Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Kongremizi de yaptık. Aleme nizam vermeye ahdetmiş gençlerin kararlılığı, "Kızıl Elmalarımız" olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizdeki isabeti ortaya koyar kıvamdaydı. Başarıları daim olsun inşallah" değerlendirmesinde bulundu.

Kongrenin hayırlı ve uğurlu olması niyazında bulunan Milletvekili Aydemir Yakutiye AK Gençlik teşkilatını kutladı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Milletvekili Aydemir Gençlerin Ak Coşkusunu Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement