Tarsus Belediyesi, Kır Düğün Salonunda İlk Kına Gecesi Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Yaşam

Tarsus Belediyesi, Kır Düğün Salonunda İlk Kına Gecesi Etkinliği Düzenledi

Tarsus Belediyesi, Kır Düğün Salonunda İlk Kına Gecesi Etkinliği Düzenledi

Tarsus Belediyesi, en uygun fiyatlı düğün salonlarından biri olan kır düğün salonunda Buse Aldemir ve Emre Ceylan çiftinin kına gecesi etkinliğini gerçekleştirdi. Çiftler, uygun fiyatlı hizmet için belediyeye teşekkürlerini sundu. Tarsus Belediyesi, çiftlerin özel günlerinde ekonomik ve kaliteli bir düğün ortamı sunarak destek olma çabasıyla takdir topluyor.

18.08.2023 15:14  Güncelleme: 15:16

Tarsus Belediyesi, Türkiye'nin en uygun fiyatlı düğün salonlarından Kır Düğün Salonu'nda çiftlere destek olmaya devam ediyor. Berdan Parkı içinde hizmet veren mekan düğün hazırlığındaki çiftlere ekonomik bir alternatif sunuyor. Kır Düğün Salonu, 3 bin TL gibi bir ücret karşılığında çiftlere kapılarını açıyor.

Tarsus Belediyesi Kır Düğün Salonu'nda ilk kına gecesi etkinliğini düzenlendi. Berdan Parkı içinde bulunan mekanda dünya evine adım atacak Buse Aldemir ve Emre Ceylan çifti, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a teşekkürlerini sunarak, uygun fiyatlı hizmet için memnuniyetlerini dile getirdi.

Dünya evine girmeye hazırlanan Damat Emre Ceylan Kır düğün salonunu çok beğendiklerini ve tercih ettiklerini belirterek, "Halka açık, konsept olarak çok beğendim. 10 üzerinden 10 puan verdik. Bizim gibi evlenecek olan çiftlere burayı mutlaka öneriyoruz, gayet güzel bir yer olmuş. Fiyatı çok uygundu, bütçemize büyük destek sağladık" dedi.

Gelin Buse Aldemir de" Ekonominin bu kadar zor olduğu bu günlerde yeni evlenecek çiftlere başkanımız gerçekten büyük bir destek sağlamış oldu böyle bir salonu hizmete sunmakla. Her bütçeye uygun paket şeklinde hazırlanmış. Tarsus Belediye Başkanı'mıza çok teşekkür ederiz. Mutluluğumuza ortak oldunuz" diye konuştu.

Tarsus Belediyesi Kır Düğün Salonu'nda dünya evine girmek isteyen çiftlerin 0530 070 09 90 numarası üzerinden randevu alınabilecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Tarsus Belediyesi, Kır Düğün Salonunda İlk Kına Gecesi Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement