Türker Çağatay Halim'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yaşam

Türker Çağatay Halim'e Tebrik Ziyareti

Türker Çağatay Halim\'e Tebrik Ziyareti

Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen yarışmada, Türkiye’nin en başarılı Belde Belediye Başkanı seçilen Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, tebrikleri kabul ediyor.

05.03.2018 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen yarışmada, Türkiye'nin en başarılı Belde Belediye Başkanı seçilen Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, tebrikleri kabul ediyor.

Domaniç kaymakamı Tufan Bağır, Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, Aslanapa Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Hisarcık Kaymakamı Tuncay Karataş, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kütahya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kurt, Simav Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat Tokdemir, Kuşu Belde Belediye Başkanı Halim'i makamında ziyaret etti. Tebrik ziyaretlerinden memnuniyetini belirten Halim, Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen yarışmada bir ilki yaşadıklarını ifade etti. Halim " Simav ilçesinde Kaymakamlık görevini sürdürürken, yargı kararıyla yeniden Belde hakkını kazanan Kuşu Beldesi'ne, İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye Başkanı olarak görevlendirildiğini, Beldenin yarım kalmış hizmetlerini yerine getirmek için bir çalışma programı ve icraat planı yaptıklarını belirterek, yarışma süresince destek veren ve emeği geçenlere teşekkür etti. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Türker Çağatay Halim'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement