Yıldırım Belediyesi Millet Mahallesi'nde yeni bir parkı hizmete açtı - Son Dakika
Yaşam

Yıldırım Belediyesi Millet Mahallesi'nde yeni bir parkı hizmete açtı

Yıldırım Belediyesi Millet Mahallesi\'nde yeni bir parkı hizmete açtı

Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi'nde Ayçiçeği Çocuk Parkı'nın yapımını tamamlayarak hizmete açtı. Yapılan törene AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, göreve geldiklerinden bu yana ilçeye 30'un üzerinde yeni park kazandırdıklarını ve 40'ın üzerinde parkı yenilediklerini belirtti. Ayrıca, ilçeye 700 bin metrekareden fazla yeşil alan kazandırdıklarını söyledi. Açılış öncesinde çocuklarla konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Salman, yeni parkları için heyecanlı olduklarını ifade etti ve Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz'a teşekkür etti.

23.09.2023 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi yeşil alan adımlarına bir yenisini daha ekledi

BURSA - Yıldırım Belediyesi tarafından Millet Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Ayçiçeği Çocuk Parkı, bugün yapılan törenle hizmete açıldı.

Törene, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz "Göreve geldiğimizde daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için söz verdik. Şehrimizi Bursa Büyükşehir Belediyesi ile daha konforlu bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimizden itibaren Yıldırım ilçemize 30'un üzerinde yeni park kazandırdık. Bunun yanı sıra 40'ın üzerinde parkımızı da baştan aşağı yeniledik. Göreve geldiğimizde kişi başı 1 metrekare yeşil alan artıracağımızı ifade etmiştik. Bugün bu rakamı çoktan aştık. 700 bin metrekareden fazla yeşil alanı ilçemize kazandırdık. Söz verdiğimiz gibi Millet Mahallesi'ne de yeni bir park kazandırmış olduk" ifadelerine yer verdi.

Açılıştan önce çocuklarla konuşma fırsatı bulduğuna değinen AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman "Açılıştan önce buraya geldiğimde çocukları gördüm. Biraz sohbet ettik ve yeni parkları için çok heyecanlı olduklarını söylediler. Ben buradan Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz'a teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Törenden sonra park çocukların kullanımına açıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Yıldırım Belediyesi Millet Mahallesi'nde yeni bir parkı hizmete açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement