1207 Antalyaspor Bayan Futbol Takımı Yöneticilerinden Dr. Hacıcaferoğlu'nu Ziyaret - Son Dakika
Yerel

1207 Antalyaspor Bayan Futbol Takımı Yöneticilerinden Dr. Hacıcaferoğlu'nu Ziyaret

1207 Antalyaspor Bayan Futbol Takımı Yöneticilerinden Dr. Hacıcaferoğlu\'nu Ziyaret

1207 Antalyaspor Bayan Futbol Takımı Başkanı ve teknik heyeti, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu ziyaret etti.

16.01.2014 10:09

1207 Antalyaspor Bayan Futbol Takımı Başkanı ve teknik heyeti, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Bayan Futbol Takımı Başkanı Süleyman Türk, Sportif Direktör Hüseyin Türk, Teknik Sorumlu Özlem Türk makamında ağırlayan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, 1207 Antalyaspor Bayan Futbol Takımı'nın başarılarının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Takım ile ilgili Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'na bilgi veren Süleyman Türk, Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonası'nda ve Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olduklarını belirtti. Kadrolarında milli takımda oynayan 6 bayan sporcu olduğunu ve Antalya'nın ilk ve tek kadın takımı ünvanı ile büyük başarılara imza attıklarını ifade eden Türk, 1207 Antalyaspor Bayan Futbol Kulübü olarak önümüzdeki yıl voleybol, basketbol, çim hokeyi branşlarında da yer alacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ise 1207 Antalyaspor Bayan Futbol Takımı'nı tebrik İl Müdürlüğü olarak destek vereceklerini belirtti. 100. Yıl Futbol Tesislerine sentetik saha yapımı müjdesini de veren Dr. Hacıcaferoğlu, bu saha ile Antalya'nın en büyük eksiğini gidereceklerini söyledi.

Ziyaret sonunda Antalyaspor Bayan Futbol Takımı Başkanı Süleyman Türk tarafından Dr. Burhanettin Hacıcaferoğluna üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1207 Antalyaspor Bayan Futbol Takımı Yöneticilerinden Dr. Hacıcaferoğlu'nu Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement