19 Mayıs Cumhuriyetimizin Bağımsızlığımızın Başladığı Gündür - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Cumhuriyetimizin Bağımsızlığımızın Başladığı Gündür

19 Mayıs Cumhuriyetimizin Bağımsızlığımızın Başladığı Gündür

Taşkın, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı" Türkiye Cumhuriyeti'nin Tarihinde Dönüm Noktası Olan 19 Mayıs 1919'da Samsun'da Atılan İlk Adımın 92. Yıl Dönümü Bugün Coşkuyla Kutluyoruz.

18.05.2011 22:36  Güncelleme: 22:37

Hatay bağımsız milletvekili adayı araştırmacı gazeteci nihat taşkın, yaptığı açıklamad "19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı" türkiye cumhuriyeti'nin tarihinde dönüm noktası olan 19 mayıs 1919'da samsun'da atılan ilk adımın 92. Yıl dönümü bugün coşkuyla kutluyoruz. Bütün dünyanın saygı duyduğu Ulu Önder Atatürk'ün beyin yapısının olağan üstü bir zekâya sahip olduğunun Allah vergisi olduğunu biliyorsunuz. Kusursuz bir örnek insan, siz gençlerin her konuda örnek alabileceği yüce bir insan ATATÜRK... Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Taşkın, şöyle devam etti;"Gençler her gün GENÇLİĞE HİTABEYİ sadece okumakla kalmamalı, ona lâyık olmalısınız.

Şu an evde rahat oturup namusumuzu, şerefimizi, her şeyimizi koruyan askerlerimize Allah kuvvet versin.

ATAM izindeyiz; demek yeterli değil

İlkelerini, inkilaplarını ve en güzel sözlerinden bir tanesini; BEN SPORCUNUN AHLAKLI VE ÇALIŞKAN OLANINI SEVERİM. Ahlaklı ve Çalışkan insan ülkesi için çalışır. Gençler: spor sağlık demek, bu bayramı size armağan eden ULU ÖNDER ATATÜRK'ün ismini daha büyük yazmalıyız BEYİNLERE...

Adaletli yaşamak istiyorsak, adaletli davranmalıyız

Londra konferansı, Ankara Heyeti, İnönü Zaferi, Ukrayna ile Dostluk Antlaşması, Cenova Konferansı, Saltanatın kaldırılması, bunları kim Yaptı? Hatay'ımızı kim kurtardı? hasta yatağında... Daha çooook yazılacak şey var

Atamızın Nutuklarını İyi Okumalıyız Okutmalıyız

Harf devrimi yaparak Türk Ulusuna ve Türkiçe'ye verdiği değeri Kadın haklarını vererek okuma yazmayı öğrenmeleri için çarşafı kaldırarak, her başarılı bir erkeğin arkasında, cesur, bilinçli kadınlarla her şeyin yapılacağına, devrimlerinden biri ve en önemlisi, önde erkekler savaştayken, arkada mermileri taşıyan kadınları fotoğraflarıyla halka anlattı. Bütün dünyanın saygı duyduğu Ulu Önder Atatürk'ün beyin yapısının olağan üstü bir zekâya sahip olduğunun Allah vergisi olduğunu biliyorsunuz. Kusursuz bir örnek insan, siz gençlerin her konuda örnek alabileceği yüce bir insan ATATÜRK... Bu bağlamda; sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını en içten sevgi ve saygılarımla kutluyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Cumhuriyetimizin Bağımsızlığımızın Başladığı Gündür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement