19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Tekirdağ'ın ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19.05.2013 16:49

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Tekirdağ'ın ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çorlu'da, Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirel'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Törene, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Malkara'da da Hükümet Konağı önündeki törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Barış, burada yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlere emanet ettiğini söyledi.

Konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri sunuldu.

Törene, Tekirağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, 95'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Can Çevik, Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement