25 Bin 800 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

25 Bin 800 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

25 Bin 800 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, bir minibüste yapılan aramada 25 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirdi.

04.07.2013 16:00  Güncelleme: 16:08

Bingöl- Elazığ karayolunda bir minibüste yapılan aramada 25 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, rutin kontroller sırasında şüphelendikleri minibüsü Bingöl-Elazığ karayolu kent merkezi çıkışında durdurdu.

Minibüste yapılan aramada, değişik markalarda 25 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

Gümrük kaçağı sigaralara el konulurken, olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece "gümrük kaçağı sigara bulundurmak ve satmak" suçundan tutuklandı. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 25 Bin 800 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement