3. Lig 2.grup'ta Zorlu Haftalar Başlıyor - Son Dakika
Yerel

3. Lig 2.grup'ta Zorlu Haftalar Başlıyor

3. Lig 2.grup\'ta Zorlu Haftalar Başlıyor

por Toto 3.Lig 2.Grup'ta son 8 haftaya girilirken liderlik koltuğunda oturan Aydınspor 1923'a destek olmak isteyen Aydınlılar kenetlendi.

12.03.2013 18:22

por Toto 3. Lig 2. Grup'ta son 8 haftaya girilirken liderlik koltuğunda oturan Aydınspor 1923'a destek olmak isteyen Aydınlılar kenetlendi.

Şehrin dört bir yanına bayraklar asılırken, maddi sıkıntılarına rağmen taraftarı ve şehirle bütünleşmeyi başaran Efeler taraftarlarını aldığı sonuçlarla sevindiriyor.

Bir diğer Ege ekibi Dardanelspor'un 4 puan geriden takip etse de zirvede rahat bırakmadığı Aydınspor 1923, Bursa Nilüfer deplasmanının ardından 28.haftada Trabzon Kanuni ile evinde mücadele edecek. Trabzon Kanuni maçının ardından 29. haftada deplasmanda Belediye Bingölspor ve 30.haftada yine deplasmanda Gebzespor ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah-beyazlıların ligdeki durumunun 30.hafta civarında netleşmesi bekleniyor. Ancak, bu netleşme alınacak sonuçlara göre daha sonraya da kalabilir. Bu süre içinde Dardanelspor'da sırasıyla Derince Belediyespor,Bingöl Belediyespor, Kilimli Belediyespor ve Manavgat Evrensekispor ile karşılaşacak.

AYDINSPOR 1923'ÜN KALAN MAÇLARI

Bursa Nilüfer(D)

Trabzon Kanuni

Belediye Bingöl (D)

Gebzespor(D)

Batman Petrolspor

Adıyamanspor(D)

Sivas 4 Eylül

Menemen Belediyespor(D)

DARDANELSPOR'UN KALAN MAÇLARI

Derince Belediyespor

Belediye Bingölspor

Kilimli Belediyespor(D)

Manavgat Evrensekispor

İskenderunspor 1967(D)

Hacettepe

Ümraniyespor(D)

Silivrispor

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3. Lig 2.grup'ta Zorlu Haftalar Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement