30 Saniyede 2 Televizyon Çaldı - Son Dakika
Yerel

30 Saniyede 2 Televizyon Çaldı

30 Saniyede 2 Televizyon Çaldı

Hırsızlık Saniye Saniye Görüntülendi

29.01.2011 16:30

Şanlıurfa'da, bir beyaz eşya mağazasının teşhir için işyeri önüne koyduğu 2 LCD televizyon, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, işyeri önünde kutular içerisinde duran 2 televizyonu alan kimliği belirsiz kişi 30 saniye içinde kayıplara karışıyor. İşyeri sahibi şoke olduğu hırsızlık olayına polisin ilgisiz kaldığını ileri sürerek sitemde bulundu.

Olay, 10 gün önce Süleymaniye Mahallesi Doğumevi Caddesi üzerinde meydana geldi. Beyaz eşya satışı yapılan Ömer Aksoy, akşam işyerini kapatmak istediği sırada, teşhir amaçlı dışarı koyduğu kutu içerisindeki 2 LCD televizyonun yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine, kendi işyerini gören bir komşusunun güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Aksoy, tekerlekli bir el arabasının üzerinde duran 2 televizyonun 16-17 yaşlarındaki bir genç tarafından çalındığını fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarında 30 saniye gibi kısa bir sürede gerçekleşen hırsızlığı izleyince şoke olan işyeri sahibi Aksoy, durumu telefonla polise bildirdi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, akşam saatlerinde işyeri önünden geçen bir genç, 2 bin lira değerindeki 2 LCD televizyonu alıp hızla olay yerinden uzaklaşırken görülüyor.

İzleyenleri de şaşkına çeviren olay sonrası polisin ilgisiz kaldığını ileri süren Ömer Aksoy, "Görüntüleri izleyince telefon edip daha sonra da karakola gidip, şikayetçi oldum. İşyerimizin önüne sürekli reklam amaçlı boş kutuları koyuyorduk. O gün dolu kutu bırakmıştık ve akşam saatlerinde hırsız 2 LDC televizyonumuzu alıp götürüyor. Komşumuzdan güvenlik kamerası kayıtlarını aldık ve görüntülerle birlikte yaklaşık bir kilometre ileride bulunan polis merkezine gittik. Aradan 10 gün geçmesine rağmen hiçbir gelişme yok. Polise sorduğumuz zaman bize olayı takip ettiklerini söylüyorlar. Polisin ilgisizliği bizi çok üzdü" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel 30 Saniyede 2 Televizyon Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement