40 Tur Operatörü Mayısta Gümüşhane'de - Son Dakika
Yerel

40 Tur Operatörü Mayısta Gümüşhane'de

40 Tur Operatörü Mayısta Gümüşhane\'de

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Başkanı Doç.Dr.Kenan Aydın, beraberindeki heyetle Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy'u makamında ziyaret etti.

16.02.2012 16:33

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Başkanı Doç. Dr. Kenan Aydın, beraberindeki heyetle Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy'u makamında ziyaret etti. Ulusoy 10-20 Mayıs 2012 tarihleri arasındaki Karadeniz programı kapsamında 40 civarında tur operatörünün Gümüşhane'ye geleceğini söyledi.

GÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Atilla Kesler ve GÜSİAD üyeleri Yener Beyaz ile Saim Tura'ın yer aldığı ziyarette, TURSAB'dan ise Bölgesel Yürütme Kurulu'ndan Sinan Haliç ve Gamze Çiçek hazır bulundu. Toplantıda konuşan GÜSİAD Genel Başkanı Kenan Aydın, Gümüşhane'nin turizm varlıkları içerisinde Süleymaniye'nin önemine vurgu yaparak, Ulusoy'a Süleymaniye ile ilgili çalıştay kitabını hediye etti.

TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise, Karadeniz Bölgesi'nin turizm varlıklarını kapsayan ve üç ciltten oluşan albümü GÜSİAD'a hediye etti. Ziyarette Ulusoy'a Bünyamin Aygün'ün hazırladığı fotoğraflarla Gümüşhane albümünü hediye eden Atilla Kesler, kayak sporu için Süleymaniye'nin üstünlüklerine dikkat çekti.

Ulusoy, 10-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında bir Karadeniz programı yapılacağını ve bu programa Gümüşhane'nin de dahil edileceğini belirterek, 40 civarındaki tur operatörünün Gümüşhane'nin tanıtımı ve yapılacaklar konusunda önemli fikirler vereceğini söyledi. Ulusoy, toplantı sırasında Gümüşhane ile ilgili çalışma yapacak bir ekibi de görevlendirerek, sürekli GÜSİAD'la görüş alışverişinde olacaklarını belirtti.

Gümüşhane'yi çok iyi bildiğini belirten Ulusoy, Süleymaniye'nin doğal özelliklerinin korunmasına dikkat edilmesi ve betonlaşmaya izin verilmemesi gerektiğine dikkat çekerek, Uzungöl ve Ayder'de buna dikkat edilmediğini söyledi. Başaran Ulusoy, Karadeniz Vakfı Başkanı Tekin Küçükali'nin de konuk olacağı ve önümüzdeki hafta yapılacak olan GÜSİAD Yönetim Kurulu toplantısına da katılacaklarını ifade etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 40 Tur Operatörü Mayısta Gümüşhane'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement