6. Kuşadası Motosiklet Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

6. Kuşadası Motosiklet Festivali Başladı

6. Kuşadası Motosiklet Festivali Başladı

6.Kuşadası Motosiklet Festivali başladı.bu yıl 14-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

15.06.2012 22:29

6. Kuşadası Motosiklet Festivali başladı. bu yıl 14-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Motosiklet Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen festivalde ve 17 Temmuz tarihine kadar sürecek festivalde Pinhani gurubu da ücretsiz konser verecek.

2007 yılından beri düzenlenen ve geleneksel hale gelen festivalde festivale Türkiye'nin dört bir yanından motosiklet tutkunları katılıyor. Kuştur mevkiindeki Mocamp tesislerinde gerçekleştirilen festivalin ilk gününde dj partisi gerçekleştirildi, ardından da Hakan ve Antea grubu konser verdi. 4 gün serecek festival boyunca ayrıca Acil Durum, Retro ve Günhan Özaksoy sahne alacak. 16 Haziran Cumartesi günü ise ünlü Pinhani grrubu Mocamp'ta Saat: 22.00'de ücretsiz konser verecek.

Kuşadası Motosiklet Kulübü Başkanı İsmail Aktaş, 2007 yılından beri gerçekleştirilen festivalin önemli bir konuma geldiğini belirterek, " Şu anda Türkiye'nin dört bir yanında gelen motosiklet tutkunlarını ağırlıyoruz. Kuşadası Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz festivale verdiği destekten dolayı Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'e teşekkür ediyoruz " dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6. Kuşadası Motosiklet Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement