8. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri - Son Dakika
Yerel

8. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri

8. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri

8. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri kapsamında hazırlanan ''Çukurova Ödülü'' bu yıl yazar şair Ülkü Tamer'e verildi.

22.03.2014 14:34  Güncelleme: 10:20

Organizasyon yönetiminden yapılan açıklamada, Hatay'da düzenlenen törende, ödülü, eşinin ağır rahatsızlığından dolayı törene katılamayan Ülkü Tamer adına genel yayın yönetmeni Fahri Özdemir aldı.

Özdemir'e ödülünü Türkiye Yazarlar Sendikası Genel Başkanı Mustafa Köz'ün verdiği etkinlikte, Çukurova Sanat Günleri'nin Genel Koordinatörü Çetin Yiğenoğlu da örnek ev sahipliğinden dolayı Hatay koordinatörü Mehmet Karasu, Nebihe Karasu olmak üzere tüm edebiyatçılara teşekkür etti.

Uluslararası Çukurova Sanat Günleri kapsamında Adana, Mersin ve Hatay'da şiir dinletileri, konserler, sergiler ve söyleşilerin yanında bir çok etkinlik düzenlendi.

Türkiye Yazarlar Sendikası Genel Başkanı Köz, "Pen şiir ödülüne değer görülen şair Refik Durbaş'ın kaleme aldığı 2014 Dünya Şiir Günü Bildirisini Adana'da seslendirdi. Ayrıca, Uluslararası Çukurova Sanat Günleri'nin etkinliklerine katılan Köz ile Ülkü Tamer'in genel yayın yönetmeni Fahri Özdemir programda bir de söyleşi gerçekleştirdi.

Çukurova Sanat Günleri Genel Koordinatörü Çetin Yiğenoğlu, düzenlenen etkinliklere ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement