Adilcevaz Bayrağı Ağrı Dağı Zirvesinde Dalgalandı - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz Bayrağı Ağrı Dağı Zirvesinde Dalgalandı

Adilcevaz Bayrağı Ağrı Dağı Zirvesinde Dalgalandı

Süphan Doğa Sporları Kulübü Derneği (SÜPHANDOSD) öncülüğündeki dağcılar 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Türkiye’nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı’na tırmanış yaparak zirvede Adilcevaz Belediyesinin flamasını açtı.

09.07.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süphan Doğa Sporları Kulübü Derneği (SÜPHANDOSD) öncülüğündeki dağcılar 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Türkiye'nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı'na tırmanış yaparak zirvede Adilcevaz Belediyesinin flamasını açtı.

SÜPHANDOSD tarafından gerçekleştirilen 2015 yılı Ağrı Dağı tırmanışına dernek başkanı Adem Gül'ün öncülünde yerli ve yabancı dağcılar katıldı. Dağın 4 bin 200 metresinde kamp kuran dağcı ekibi, gece saatlerinde zirve için Türkiye'nin en yüksek dağına tırmanmaya başladı. Dağın zirvesine ulaşan dağcılar, zirvede Adilcevaz Belediyesinin flamasını Türkiye'nin çatısında dalgalandırmanın gururunu yaşadı.

Süphan Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Adem Gül, Adilcevaz Belediyesinin flamasını çıktıkları her zirveye gururla ve onurla taşıdıklarını söyledi. Gül, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a destek olmak amacıyla ilçenin ve belediyenin flamalarını zirvelere taşıdığını ifade ederek, "Başkanımız yaptığı hizmetleriyle ilçemizi zirveye taşırken, bende kendisine destek olmak amacıyla her çıktığım zirvede belediyemizin flamasını açarak üzerime düşen görevi yapmaya çalışmaktayım. Bu faaliyetlerimizde her zaman bana ciddi anlamda çok desteği olan belediye başkanımız Necati Gürsoy'a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte belediyemizin flamasını her çıktığım zirvede açmaya devam edeceğim. Ayrıca ciddi sponsor desteği bulabilirsem dünyanın en yüksek doruğu olan 8 bin 844 metre yüksekliğindeki Nepal Everest Dağına tırmanmayı hedeflemekteyim. İlçemizde yine bu yıl Bitlis Valiliği ve Adilcevaz Belediyesinin katkılarıyla barış tırmanışının üçüncüsünü gerçekleştireceğiz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz Bayrağı Ağrı Dağı Zirvesinde Dalgalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nesri deniz: Sevgili kardeşim bir zamanlar ilçemizde ceza evi sin ema salonu ofis sutfabirkası ziradonatım adilyebinası Tapukadastıro ve hamam vardı malesef hiçbiri yok çivi çıkmayı yasakladılar ? Allahtan çalışkan birleştirici bir Başkanımız var hamam yapılıyor Teşekkürler Bizler umutlu ve sabırlı olacağız Allah yardımcınız olsun çalışkan başkan 0 0 Yanıtla

Advertisement