Adıyaman Türk Telekom İl Müdürü Gül: "Yeni Başlayacak 'lokum' Kampanyası ile Adsl Bağlantısı Olmayan Evlere Ücretsiz İnternet Hizmeti Vereceğiz" - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Türk Telekom İl Müdürü Gül: "Yeni Başlayacak 'lokum' Kampanyası ile Adsl Bağlantısı Olmayan Evlere Ücretsiz İnternet Hizmeti Vereceğiz"

Adıyaman Türk Telekom İl Müdürü Feyzi Gül, yeni başlatacakları 'Lokum' kampanyası ile ADSL bağlantısı olmayan telefon abonelerine ücretsiz internet hizmeti vereceklerini söyledi.

02.01.2012 17:21

Adıyaman Türk Telekom İl Müdürü Feyzi Gül, yeni başlatacakları 'Lokum' kampanyası ile ADSL bağlantısı olmayan telefon abonelerine ücretsiz internet hizmeti vereceklerini söyledi.

Gül, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Telekom TT Kafe portalını tüm telefon abonelerine modem hattı ile internet hizmeti vereceklerini ve bunun ücretsiz olduğunu ifade etti.

Bu kampanyanın ücretsiz ve taahhütsüz olduğunu bildiren Gül, şu bilgileri verdi:

"Bu kampanyada abonelerimiz erişimlerini ücretsiz ve taahhütsüz bir şekilde tak-çalıştır modem ile başlatacaklar. Lokum abonesi olan müşterilerimizin bağlantılarını ücretsiz olarak aktif hale getireceğiz. Bu müşterilerimiz güncel içerikli Türk Telekom TT Kafe portalına ücretsiz olarak erişebileceklerdir. Kullanıcı dostu ara yüzüne sahip Türk Telekom TT Kafe portalı ile müşterilerimiz haberden spora, sağlıktan magazine kadar çok geniş bir içeriğe ücretsiz olarak erişebileceklerdir. İnternetin sınırsız dünyasına adım atmak isteyen Türk Telekom Lokum aboneleri sınırsız saatlik ve günlük paketleri, ekonomik fiyatlara satın alabilecek. İşte bu kampanyanın ilk uygulayanları çalışanlarımız olacaktır. Yani bütün bir Telekom çalışanları bu ödüllü kampanyada dev bir satış ekibi olarak çalışacaktır."

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman Türk Telekom İl Müdürü Gül: 'Yeni Başlayacak 'lokum' Kampanyası ile Adsl Bağlantısı Olmayan Evlere Ücretsiz İnternet Hizmeti Vereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement