Adıyamanlı Yazarlar Yeni Kitaplarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Adıyamanlı Yazarlar Yeni Kitaplarını Tanıttı

Adıyamanlı Yazarlar Yeni Kitaplarını Tanıttı

İstanbul Feshane’de gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günleri’nde Adıyamanlı yazarlar yeni çıkan kitaplarının tanıtım ve imza gününü gerçekleştirdi.

27.09.2014 11:39

İstanbul Feshane'de gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günleri'nde Adıyamanlı yazarlar yeni çıkan kitaplarının tanıtım ve imza gününü gerçekleştirdi.

Adıyamanlı yazarlar Fadlı Doğan, Kerim Baydak, Zeki Karakaş, Gonca Çiftçioğlu, Feride Pektaş gibi yazarlar yeni kitaplarını tanıttı. Yazarlardan Kerim Baydak ve Zeki Karakaş daha önce çıkan kitaplarının tanıtımını yaparken yeni kitapları çıkan diğer yazarlar ise bunların tanıtımını yaptı.

Gonca Çiftçioğlu, yeni çıkan 'Öyle Bir Bedel ki' adlı kitabını tanıtarak, "Adıyaman Tanıtım Günleri Adıyaman için ve bizim için çok büyük bir fırsat. Çünkü Adıyaman gelişmeye çalışan ve başarılı il olarak göz dolduruyor. Tanıtım fuarları bizlerin kendimizi tanıtma fırsatımız oldu. Daha önce 'Gece Gelen Ölüm' kitabımı çıkarmıştım. En başarılı kitaplar kategorisinde en güzel polisiye romanlar arasında ilk 10'a girerek çok güzel bir satış grafiği yakaladı. 'Öyle Bir Bedel ki' isimli kitabımda ise hastane ortamında geçen aşk ve dram romanımda çok kısa sürede ilk baskısını tüketti. Bu tanıtımların yazarların kendilerini ifade etmesinden çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sayın valimiz, vali yardımcımız ve belediye başkanımızın öz verili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Bu ortama olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum" dedi.

Yazar Fadlı Doğan ise, "Yeni çıkan 'Adıyaman'ın manevi gülleri ve yedi eminleri' adlı kitabımın tanıtımını yapıyorum. Bu kitapta Adıyaman'ın ziyaretgahlarını, sahabe ve evliya türbelerini anlatan bir kitaptır. O kitabı okuyanlar Adıyaman'da ki yerleri ziyaret etmiş gibi olurlar. 'Dost Olalım' adlı kitabın ikinci baskısı yapıldı. İçindeki şiirlerin hepsi bana aittir. Yaşanmış hikayeleri anlatıyor. Adıyaman Tanıtım Günlerinde sergilendikten sonra daha sonra Adıyaman'da imza ve tanıtım günü gerçekleştireceğiz" dedi.

Yeni kitabı çıkan Yazar Feride Bektaş ise, "Yeni kitabım olan 'Geçmiş olsun' ile hemşirelik yılların da yaşadığım hikayeler konu alınıyor. O dönemlerde kız çocuklarının okumak için verdiği mücadele, hastaların anlattığı anekdotlar yer alıyor. 1980 darbesinde işkence görerek hastaneye gelen hastaların anlattıkları yer alıyor. Bununla beraber bir bölümün de hemşire arkadaşların anılarına yer verdim. 1977'den 1990'lara gelen tıbbı malzemeleri resimleyerek kitapta yer aldı. İdarecilerin hemşirelere haksız uygulamalarına da yer verdim" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyamanlı Yazarlar Yeni Kitaplarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement