Afyonkarahisar'da KPSS Komisyonu Toplandı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da KPSS Komisyonu Toplandı

Afyonkarahisar\'da KPSS Komisyonu Toplandı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da hafta sonu gerçekleştirilecek olan Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) sorunsuz geçmesi yönünde alınacak tedbirler ele...

03.07.2013 12:58

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da hafta sonu gerçekleştirilecek olan Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) sorunsuz geçmesi yönünde alınacak tedbirler ele alındı.

KPSS'ye girecek memur adaylarının sınav yerine ulaşımından, sınav öncesi yapılacak işlemlere, sınav esnasındaki ortamdan sınav sonrasına kadar yapılması gereken işlemlerin ele alındığı toplantıya, Vali Balkanlıoğlu'nun yanı sıra Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Salih Akbaş ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, 4 oturum halinde cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek sınavlara girecek memur adaylarına daha huzurlu ve güvenli bir sınav ortama sağlamak amacıyla bir komisyon kurduklarını kaydederek, "KPSS öncesi ve sonrasında üniversite ve KPSS Sınav Komisyonu olarak üzerimize düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceğiz" dedi.

"BUNDAN ÖNCEKİ SINAVLARDA SORUN YAŞAMADIK"

Komisyon toplantısında konuşan Vali Balkanlıoğlu, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından bundan öne gerçekleştirilen sınavlarda herhangi bir olumsuz tablo ile karşılaşılmadığını kaydederek, şunları söyledi:

"ÖSYM sınavlarından birisi olan Kamu Personel Seçme Sınavı bu hafta sonu, yani 6 - 7 Temmuz 2013 tarihinde kentimizde yapılacaktır. KPSS'ye girecek memur adayları için sınavın huzur içinde geçmesi, her hangi bir olumsuz durumun oluşmaması, kimsenin başkasının hakkını yememesi ile kurallara ve mevzuata karşı gelme girişimlerini önlemek için gerekli tedbirleri almak için oluşturulan komisyon bizimle istişare etmek için gelmişlerdir. İnşallah bu hafta sonunda ilkokuldan bu güne kadar öğrenim gören çocuklarımızın ve gençlerimizin emeklerinin karşılığını alacağı en heyecanlı sınav herkes için hayırlı uğurlu olsun, adaylara başarılar dilerim."

Toplantıda ayrıca, sınav yerlerine gidecek olan yolların alternatiflerinin de belirlendiği aktarıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da KPSS Komisyonu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement