Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Zafer ve Yükseliş mahallelerine söz verdiği aile sağlığı hekimliği ve toplum sağlığı merkezinin yapımında sona gelindi.
Özgürlük ve Zafer mahalleleri sakinleri sağlık tesisine kavuşuyor. İki mahallede yaşayanlar, aile hekimliği hizmetini uzak bölgelerdeki aile sağlı merkezinden almalarından dolayı mahallelerine sağlık tesisi yapılması talep etmişlerdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bu talebi karşılayacağının sözünü vermiş ve geçtiğimiz aylarda da Fen işleri Müdürlüğü tarafından aile sağlı hekimliği ve toplum sağlığı merkezinin yapımı başlatılmıştı. İki mahallenin ortasında bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne yapılan binanın kaba inşaatının tamamlandığı ve ince işlerinin ise bitme aşamasına geldiği belirtildi.
Aile sağlığı merkezinin Dokuma bölgesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Tütüncü, çevre düzenlemesini tamamladıktan sonra sağlık merkezini, bir kaç hafta içerisinde hizmete gireceğini söyledi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Aile Sağlığı Hekimliği ve Toplum Sağlığı Merkezi Tamamlanıyor - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?