AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, partilerinin kongresine dünyanın çeşitli ülkelerinden liderlerin katıldığını belirterek, "Partimizin Türkiye değil, dünya partisi hüviyeti kazandığını gördük" dedi.
Yıldız, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, büyük kongreye delege olarak katıldığını belirterek, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında ortaya koyduğu kucaklayıcı, değişimci, ilkeli yüksek siyaset anlayışıyla 2023 vizyonunun Türkiye'nin tarihini değiştireceğini belirti.
Yıldız, şunları kaydetti:
"Büyük kongremiz dünyanın çeşitli ülke liderlerinin katılımıyla dün gerçekleştirildi. Partimizin Türkiye değil, dünya partisi hüviyeti kazandığını gördük. Liderler, konuşmasında Türkiye'yi ve partimizi örnek aldıklarını söylediler. Bu da bizim artık uluslar arası bir parti olduğumuzu gösteriyor."
Muhabir: Recep Bilek/ Ekber Türkoğlu
Yayıncı: Ahmet Ekici - TOKAT
Son Dakika › Yerel › AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.