AK Parti Adayı Barut, "Barbaros Caddesi'nin Kaderi Değişecek" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Barut, "Barbaros Caddesi'nin Kaderi Değişecek"

AK Parti Adayı Barut, "Barbaros Caddesi\'nin Kaderi Değişecek"

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, İl Başkanı Mustafa Köse’nin de katıldığı Barbaros Caddesi gezisinde esnafla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

26.02.2014 16:27

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, İl Başkanı Mustafa Köse'nin de katıldığı Barbaros Caddesi gezisinde esnafla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, İl Başkanı Mustafa Köse'nin de katılımıyla Barbaros Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorun ve taleplerini de dinleyen Recep Barut, 31 Mart'tan itibaren Manavgat'ta yeni bir dönemin başlayacağını ifade ederek, "Esnafın sorunlarını çözeceğiz. Manavgat'ta ekonomik hayatı canlandıracağız. İnşallah 31 Mart'tan sonra Barbaros Caddesi'nin kaderi değişecek. Esnafımız rahat bir nefes alacak" diye konuştu.

Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de bir kentte ekonomik hayatı canlı tutanların küçük esnaf olduğunu ifade ederek, "Ak kadroların idaresinde olan belediyelerimiz esnafın önünü açıyor. Manavgat'ta da 31 Mart'ın ardından Allah'ın izniyle Ak kadrolar esnafa rahat nefes aldıracak projelerle dertlere derman olacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Barut, 'Barbaros Caddesi'nin Kaderi Değişecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement