AK Parti Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı

AK Parti Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı

Hafta başında ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, belde belediye başkan adaylarını da açıkladı.

30.01.2014 12:39

Hafta başında ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, belde belediye başkan adaylarını da açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan AK Parti Muş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Faruk Işık, merkeze bağlı Konukbekler hariç, diğer belde belediye başkan adaylarının belirlendiğini ifade etti. Konukbekler başkan adayının da kısa bir süre sonra açıklanacağını belirten Işık; "Bulanık ilçemizin Elmakaya beldesinde Mehmet Emin Yıldırım, Erentepe beldesinde Süleyman Tanrıverdi, Rüstemgedik beldesinde Seracettin Oktar, Sarıpınar beldesinde Maşuk Ataş, Uzgörür beldesinde Nizamettin Balıkçı, Yoncalı beldesinde Bedrettin Akdeniz aday olurken, Hasköy'ün Düzkışla beldesinde Mehmet Ali Sezigen, Korkut'un Altınova beldesinde Mehmet Suat Özgül, Malazgirt'in Konakkuran beldesinde Tevfik Bülbül aday olacak. Merkeze bağlı Karaağaçlı beldesinde Suphi Özbayram, Kırköy beldesinde Rahmetullah Yaktı, Kızılağaç beldesinde Mehmet Şirin Yılmaz, Serinova beldesinde Engin Atılgan, Sungu beldesinde Bedrettin Çetin, Yaygın beldesinde Abdulbaki Elpe ve Yeşilova beldesinde Nazım Bakış yarışacak" dedi.

Açıklamasında birlik çağrısında da bulunan Işık; "Açıklanan başkan adaylarımızın öncelikle Muş'umuza ve ilçelerimize, teşkilatlarımıza, hemşehrilerimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız her zaman birlik ve beraberlik içinde Muş'a hizmet etmektir. İlçelerimizin idaresine talip olan arkadaşlarımızın bu bilinç ile hareket edeceklerinden ve birlik beraberliğimizi pekiştireceklerinden asla şüphe duymamaktayız. Biz Türkiye'nin, hatta dünyanın en büyük sivil toplum hareketiyiz. Biz dünyada eşine az rastlanacak bir ailenin fertleriyiz. Seçim süreçlerinde aldığımız başarılı sonuçlar da bu birlik ve beraberliğin en büyük kanıtıdır" diye konuştu.

Yerel seçimlerden sonra, iki seçimin daha olduğunu hatırlatan Işık, "Biz dünya lideri olan Başbakanımızın hep yanında olacağız. Bizim bir derdimiz, bir davamız var. Halkımızın daha güzel yaşaması ve bize ait değerlerin tekrar kazanılması için mücadele ediyoruz. Bu süreçte bizlere çok önemli görevler düşüyor. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement