AK Parti Çaycuma'da Seçim Bürolarını Törenle Açtı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çaycuma'da Seçim Bürolarını Törenle Açtı

AK Parti Çaycuma\'da Seçim Bürolarını Törenle Açtı

Ak Parti (AKP) Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde incelemelerde bulunarak belde seçim bürolarını törenle açtı.

13.03.2014 18:52

Ak Parti (AKP) Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde incelemelerde bulunarak belde seçim bürolarını törenle açtı.

Açılış törenine; Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve TBMM eski Başkanı Köksal Toptan, İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, İl Genel Meclis Üyeleri adayları ve çok sayıda partililer katıldı. Program öncesi konuşma yapan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise Perşembe beldesinde çok büyük atılımlar gerçekleştiğini ve devamının da geleceğini ifade etti. İlk olarak Perşembe Beldesini ziyaret eden Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve TBMM eski Başkanı Köksal Toptan burada Perşembe halkına 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için partisinin Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi'ye destek olmalarını istedi. Toptan burada yaptığı konuşmada iktidar partisi olarak Zonguldak'ta çok sayıda hizmetler yaptığını ve Filyos Limanı'nın 19 Mart'ta Ankara'da ihale edilmesinin ardından büyük bir projenin hayal değil artık gerçek olacağını vurguladı. Konuşmaların ardından Perşembe beldesinde halk pazarını ve esnafı gezen heyet yerel seçimler için destek istedi. Daha sonra buradan ayrılan Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan Nebioğlu beldesine geçerek daha önce Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Belediye Başkanı olan ve Ak Parti'ye geçen Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan'ın seçim bürosunu ziyaret ederek burada da halka seslendi. Toptan burada yaptığı konuşmada Nebioğlu'nda hayali gerçek olan bir okul projesine imza attığını ve en kısa zamanda da Nebioğlu beldesine okul kazandıracaklarını ifade etti. Başkan Aydoğan ise Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'a destek için teşekkür ederek 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için Nebioğlu halkından destek istedi. Daha sonra Karapınar beldesine geçilerek Karapınar beldesine geçerek Ak Parti Karapınar seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Burada yapılan konuşmaların ardından Saltukova beldesine geçen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan burada Saktukova Belediye Başkanı Adil Düzlü'nün seçim bürosunu açtı. Açılan seçim bürolarında vatandaşlara 4 oy kullanacaklarını belirten İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz burada Ak Parti İl Genel Meclis üyelerini tanıttı. Ardından Çaycuma ilçesine geçilerek Ak Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı ve Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in Pehlivanlar Mahallesinde bulunan seçim bürosu ziyaret edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çaycuma'da Seçim Bürolarını Törenle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement