AK Parti Danışma Meclisi Toplantıları - Son Dakika
Yerel

AK Parti Danışma Meclisi Toplantıları

AK Parti Danışma Meclisi Toplantıları

AK Parti Merkez ilçeler Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir Teşkilatları, şubat ayı danışma meclisi toplantılarını yaptı.

17.02.2013 09:19

AK Parti Merkez ilçeler Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir Teşkilatları, şubat ayı danışma meclisi toplantılarını yaptı.

Seyhan 57. Danışma Meclisini Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde, Sarıçam 20. Danışma Meclisini İlçe Başkanlığı binasında, Yüreğir 38. Danışma Meclisi Toplantısı ise Şahlar Müzikol'de gerçekleştirildi.

Şubat ayı Danışma Meclisi Toplantıları AK Parti Genel Merkez Adana İl Koordinatörü İsmail Bilen'in katılımıyla yapıldı.

Toplantılara Adana milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, İl Başkan Yardımcıları Hıdır Bahçe, Mehmet Aslanbaba, Fikret Yeni, Mustafa Özcan, Faruk Aytek ve Fahrettin Coşkun, il yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili iştirak etti.

Toplantılarda ilçelerin Belediye Başkanları Azim Öztürk, Ahmet Zenbilci ve Mahmut Çelikcan sunumlar yaparak belediye hizmetleri hakkında bilgiler verirken, ilçe başkanları Kasım Pamuk, Cengiz Yalman ve Bahadır Balcılar teşkilat çalışmaları, mahalle toplantıları, yeni yapılan üye sayıları ve yeni hedefleri ile alakalı bilgileri paylaşarak, en önemli hedeflerinin yaklaşan yerel seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlanmak olduğunu belirttiler.

AK Parti Genel Merkez Adana İl Koordinatörü İsmail Bilen, toplantılarda yaptığı konuşmalarda bundan sonraki Danışma Meclisi Toplantılarının formatının aslına uygun olarak yapılacağını, sabah 10.00'da başlayacak olan toplantıların önünün açık olacağını akşam 17.00 civarlarında biteceğini belirterek, toplantılarda tüm partililerin basına kapalı olan bölümde istediği konuyu konuşup, eleştiri ve taleplerini açıkça ifade edebileceklerini söyledi.

Bilen konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben daha öncede Adana koordinatörüydüm. Daha sonra görev yerimiz değişti. Tekrar burası çıkınca farklı bir Adana hayaliyle geldim ama tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Bu şehirde yaşamak kabusa dönmüş. Belediyenin kötü yönetildiği yapılmayan hizmetlerden hemen anlaşılıyor. Geçen bunca zamanda şehre çok kötülükler yapılmış. Yollarınız çok yetersiz ve çok dar. Trafik felaket hale gelmiş. Adana'nın çok acil AK Parti Belediyeciliğine ihtiyacı var. Komşu illerin geldiği noktaya bakarsak Adanalı bunu daha iyi görecektir. AK Parti Teşkilatları olarak sizlerin, Adana Büyükşehir Belediyesini kazanmak gibi çok çok önem arz eden bir sorumluluğunuz var.

Bu toplantılarda öncelikli olarak varsa bir sorun onu tespit edeceğiz ve ardından sorunun çözümü noktasında mutlaka gayretli olacağız. Belediyelerin Teşkilatlarla bütünleşmesi çok önemli, yoksa hem Belediye Başkanı kaybeder hem de Teşkilatlar kaybeder. 50 yılda yapılmayan hizmeti yapsanız bile Teşkilata bir selamı esirgerseniz olmaz. Teşkilatlar, Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri sürekli halkın içinde onlarla diyalog halinde olacaklar ve vatandaşı kırmadan sorunlarını dinleyecek ve çözümü noktasında yapılması gerekeni yapacaklar. İnsanlarla tartışmak yerine onları ikna etmek için gayret göstereceğiz. Ayrıca bu toplantılara gelmek ve katılım göstermek çok önemlidir. Kişi eğer o toplantıya gelmemişse ya hapistedir, ya yoğun bakımdadır ya da ölmüştür. Bunun dışındaki bahaneler geçerli değildir. Bizim partimizi dinamik tutan bu tür toplantılardır."

Yüreğir Danışma Meclisi Toplantısına katılıp bir konuşma yapan AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, "Hükümetimizin Adana'ya verdiği önem ve değer son günlerde iyice ortaya çıkmış bulunuyor. İşte Sayın Ömer Çelik'in Kültür Turizm Bakanı olması, Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ın TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına seçilmesi bunun en belirgin örnekleridir. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ı makamında ziyaret ettim, Arena stadını sordum. Yapılacağı duyurulan stadlar içinde ilk başlangıç Adana Kozarena ile olacağının müjdesini aldım. Bunu yanı sıra yapılacak olan diğer spor yatırımlarının bilgisini de aldım Sayın Bakanımızdan. Tüm bu yatırımların yanı sıra, Yüreğir ilçemiz önümüzdeki 5 yıl içinde daha çok değişmiş ve daha çok hizmet almış olacak. Çünkü yeni Adliye Sarayı bu ilçemize yapılacak. Yüreğir Gençlik Merkezi yine ilçemize yapılacak. Yüreğir Belediyemiz Adana'nın en büyük Kültür Merkezini inşa edecek. Bizlere düşen görev bugüne kadar yapılan hizmetleri ve yeni gelecek olan yatırımları en iyi bir şekilde anlatmaktır. Büyükşehir Belediyesini kazanıp Adana'yı AK Parti belediyeciliği ile mutlaka tanıştırmamız lazım. Artık bizimde bir Antep, bir Kayseri olma zamanımız gelmiştir, geçiyordur da" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Danışma Meclisi Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement