AK Parti Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Danışma Toplantısı Yapıldı
13.10.2012 17:06

AK Parti Bartın İl Danışma toplantısı yapıldı.

AK Parti Bartın İl Danışma toplantısı yapıldı.

AK Parti Bartın İl Danışma toplantısı Bartın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Genel Merkez İl Koordinatörü Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti Bartın İl Başkan Yaşar Arslan, il yönetimi, il kadın ve gençlik kolları yönetimleri, ilçe yönetimleri, belde yönetimleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, 30 Eylül'de Ankara'da gerçekleştirilen Genel Kongre'nin bütün insanlığın ve dünyanın dikkatle takip ettiğini ifade etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise Başbakan Erdoğan'ın kongrede yaptığı ve 2023 hedefinden sonra özellikle gençlere, 2071 hedefini gösteren konuşmasını hatırlattı. Ülke genelinde olduğu gibi Bartın için de gençlerin önemli olduğunu vurgulayan Tunç, "Gençler emin adımlarla 2071 hedefine ilerlemeye devam edecekler. Biz gençliğe önem veriyoruz. Lider Türkiye, gelecek süreçte çok daha güçlü olacaktır. AK Parti 10 yıldır milletimizin hizmetindedir. Daha uzun yıllar bu milletin hizmetinde olmaya devam edecektir. 10 yıl önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye arasında dağlar kadar fark var. Dünyada kriz yokken Türkiye kriz ülkesi haline gelmişti. Milletimiz, o günkü siyasetçilere "Sizi istemiyoruz. Biz yeni bir sayfa açacağız" dedi.

Danışma toplantısında ise bölge ve ülke gündemindeki.i konuların masaya yatırıldığı belirtild - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika


Advertisement