AK Parti'de Seçim Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Seçim Çalışmaları Hız Kesmiyor

AK Parti\'de Seçim Çalışmaları Hız Kesmiyor

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, baba ocağı Eskipazar’da hemşerileriyle kucaklaştı.

08.05.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, baba ocağı Eskipazar'da hemşerileriyle kucaklaştı.

07 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde, seçim turlarına devam eden Karabük AK Parti Milletvekili Adayı Sedat Namal, Eskipazar büyük bir coşkuyla karşılandı.

Seçim gezilerine devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Sedat Namal, beraberinde Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, İlçe Başkanı Hasan Sevdalı, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte Eskipazar ilçesini ziyaret etti.

7 Haziran seçimleri ile Karabük için yeniden bir hizmet döneminin başlayacağını ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Sedat Namal, bu anlamda Eskipazar'a yapılacak olan İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile Eskipazar'ın büyük bir atılım yapacağını kaydetti.

"AK PARTİ DÖNEMLERİNİN ÖNCESİ HATIRLANMALI"

Ziyaretlerinde AK Parti hükümetinin yaptıklarını anlatan Namal, "Ekonomi vizyonumuzu tutarlı, etkili ve başarılı bir şekilde hayata geçirdik. Bu yeni kapsayıcı ekonomik modelimizin daha iyi anlaşılması için AK Parti öncesi dönemlerin hatırlanmasında büyük yarar vardır. Geçmiş ile mukayese edildiğinde, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye'de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. İnşallah bu ekonomik istikrar 7 Hazirandan sonrada devam edecektir" dedi.

"Halkımız eski Türkiye'de yaşanan meseleleri artık yeniden yaşamak istemiyor" diyen Namal, " AK Parti olarak biz yeni Türkiye diyoruz, milletimiz de Karabük'te Yeni Türkiye'ye destek veriyor. Bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak şekilde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde hem ülke genelinde hem de Karabük'te milletimizle, değerli hemşehrilerimizle birlikte büyük bir başarıya imza atacağız. 13 yıldır kesintisiz süren seçim geleneğini bir kez daha tekrarlayıp, milletimizle AK Parti'nin kopmaz gönül bağını sandığın iradesiyle bir kez daha tescilleyeceğiz inşallah" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Seçim Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement