AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Pekgüzel'in 18 Mart Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Pekgüzel'in 18 Mart Mesajı

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Pekgüzel\'in 18 Mart Mesajı

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı yalçın Pekgüzel, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 99. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda “Yüce Türk milletinin azmi ve emparyalizme karşı verdiği mücadelenin sembolü 18 Mart 1915 tarihli Çanakkale Zaferi’dir. Bugün 99. yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zafer’i; ırk, mezhep farkı gözetmeksizin, vatanını savunmak için canını ortaya koymuş insanların tarihe altın harflerle yazdığı bir kahramanlık destanıdır” dedi.

17.03.2014 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı yalçın Pekgüzel, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda "Yüce Türk milletinin azmi ve emparyalizme karşı verdiği mücadelenin sembolü 18 Mart 1915 tarihli Çanakkale Zaferi'dir. Bugün 99. yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zafer'i; ırk, mezhep farkı gözetmeksizin, vatanını savunmak için canını ortaya koymuş insanların tarihe altın harflerle yazdığı bir kahramanlık destanıdır" dedi.

Pekgüzel mesajında "Vatan topraklarımızı canları pahasına savunan ve "Çanakkale Geçilmez" dedirten bu millet, vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğunda karşısında hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya göstermiştir. Bizler de atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanı, aynı birlik ve beraberlik duyguları içerisinde korumalı ve bu milli bilinci gelecek nesillere aktarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi'nin 99'uncu yıldönümünü kutluyor, bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Pekgüzel'in 18 Mart Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement