AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan "3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu"Na Katıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan "3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu"Na Katıldı

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen "3.Ulusal Enerji Verimliliği Forumu"na katıldı.

12.01.2012 17:20

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen "3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu"na katıldı.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, açılışında enerji verimliliği politikalarının mevzuatının ve stratejilerinin uygulanmasında karşılaşılan sorunları, darboğazları ve çözüm önerilerinin tüm yönleriyle ele alındığını forumda, enerji verimliliğinde yerel yönetimlerin rolleri ve önemine değinildiğini, yerel yönetimlerin enerji verimliliğinde daha fazla rol almalarının önündeki engellerin kaldırılması ve çözüm önerilerinin görüşüldüğünü bildirdi.

Elektrik enerjisi sektörüne yönelik mevcut uygulamalarda yaşanan dar boğazların ve sorunların görüşüldüğünü, ulaşım sektörüne yönelik sorunların çözümüne ve planlanan uygulamaların etkinliğinin artırılmasına yönelik çözüm önerilerinin ortaya konulduğunu ifade eden Erdoğan, kamu kesimi, özel sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda temsilcinin katıldığı forumdan çıkan sonuçların ülkemiz için çok hayırlı olacağını belirtti.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan '3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu'Na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement