AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur."Chp, Kurultay Partisi Haline Geldi." - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur."Chp, Kurultay Partisi Haline Geldi."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "CHP, kurultay partisi haline geldi."

10.02.2012 16:21

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "CHP, kurultay partisi haline geldi. CHP'liler, Meclisi çalıştırmamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Vatandaşlarımız artık CHP'den umudu kesmiş durumda" dedi.

Uğur, 22 Ocaktaki kongrede yeniden AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Melih Çakırca ve ekibine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ahmet Edip Uğur, burada yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetleri tarafından Edremit Körfezi'ne bugüne kadar inşa edilmemiş olan duble yolları yaptıklarını belirtti. Havran Barajı ve Balıkesir Körfez Havaalanı gibi önemli projelerinin yine bu hükümetler döneminde tamamlandığını kaydeden Uğur, "Bugünden sonra da bölgeye yaptığımız yatırımlar ve hizmetler aralıksız olarak devam edecek" diye konuştu.

TBMM İçtüzüğü Değişiklik Teklifi görüşmeleri sırasında Meclis Genel Kurulunda yaşananlara da değinen Uğur, şunları kaydetti:

"CHP, kurultay partisi haline geldi. CHP'liler, Meclisi çalıştırmamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Vatandaşlarımız artık CHP'den umudu kesmiş durumda. Biz AK Parti olarak işimize bakıyoruz. Bizim için önce millet, sonra devlet. Devlet milletin hizmetkarı anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu anlayış ile de devam ederek, Allah'ın izniyle başarılı olmaya da devam edeceğiz."

AK Parti'nin yükselişinin devam ettiğini ve son günlerde yapılan kamuoyu yoklamalarında oy oranının yüzde 55'lere dayandığını vurgulayan Uğur, AK Parti döneminde gerçekleşen yenilikler ve hizmetlere dikkatli bir biçimde bakıldığında, farkın açıkça görülebileceğini sözlerine ekledi.

- BALIKESİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur.'Chp, Kurultay Partisi Haline Geldi.' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement