AK Parti İl Başkanı Köse, MHP İl Başkanı Çetin'in Sözlerini Eleştirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Köse, MHP İl Başkanı Çetin'in Sözlerini Eleştirdi

AK Parti İl Başkanı Köse, MHP İl Başkanı Çetin\'in Sözlerini Eleştirdi

Köse: "Siyaseti sadece şehit cenazelerinde slogan atmaktan ibaret zanneden MHP'li yöneticiler, son 9 aydır terör durunca ve şehit cenazesi gelmeyince ne yapacağını, ne diyeceğini de şaşırmış durumda"

27.08.2013 15:49

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, MHP İl Başkanı Osman Çetin'in AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve partisine yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Köse, MHP'nin Konya'daki "Türkçe Mitingi"nin ardından yaptığı açıklamada MHP İl Başkanı Osman Çetin'in, "Türk milleti vicdan azabında samimi olmadan timsah gözyaşları döken Başbakan ve iktidarına 30 Mart 2014'de Osmanlı tokadını yapıştıracak" sözlerini eleştirdi.

Çetin'in partisinin düzenlediği bir etkinlikten dönüşte yaptığı açıklamaların "son derece manidar" olduğunu savunan Köse, yaşanan insanlık dramı karşısında dökülen gözyaşlarının ancak "vicdan ehli olmayanlar" tarafından siyasi eleştiri malzemesi yapılabileceğini öne sürdü.

Köse, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Siyaseti sadece şehit cenazelerinde slogan atmaktan ibaret zanneden MHP'li yöneticiler, son 9 aydır terör durunca ve şehit cenazesi gelmeyince ne yapacağını, ne diyeceğini de şaşırmış durumda. Klişeleşmiş sözler ve sataşmalar üzerinden tıpkı siyaset robotu gibi davranan MHP yöneticileri artık haddini bilmeli ve gerçekleri görmeli. İki buçuk yıllık koalisyon ortaklığı döneminde Türkiye'yi kaosa sürükleyen, işler çıkmaza girince de görevden kaçanlar, anlaşılıyor ki o günden bugüne milletten yediği tokatlardan halen ders almamışlardır." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Köse, MHP İl Başkanı Çetin'in Sözlerini Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement