AK Parti Ilgın'da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ilgın'da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Ilgın\'da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya'nın Ilgın ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

25.02.2014 17:19

AK Parti Konya'nın Ilgın ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Önder Arslan, AK Parti Ilgın Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Oral, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde parti mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

30 Mart seçimini değerlendiren 23. Dönem Ak Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, "Dün Allah için hizmet ettiğini düşündüğümüz kişilerin, bugün hükümetin ve Tayyip Erdoğan'ın gitmesini istediklerini anlatmamız zor oluyor. Fakat bunu teşkilat olarak ısrarla anlatacağız. 30 Mart seçiminde Tayyip Erdoğan'ı olmak ya da olmamak gibi bir havaya sokacaklar ve paralel devlet şu anda 30 Mart'ı bekliyor. Hedefleri Tayyip Erdoğan. Biz Allah'ın izni ile Tayyip Erdoğan'ın başını yere eğdirmeyeceğiz. Eğdirmememiz lazım" dedi.

Ilgın Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Oral ise, "Esnaf ziyaretlerine devam ediyoruz, kasaba ve köylerimizi geziyoruz. Gittiğimiz yerlerde insanların gerek bu dönem belediye hizmetlerine karşı ilgisi, memnuniyeti gerekse merkezi hükümetin özellikle Sayın Başbakanımızın kredisi her yerde yüzümüzü güldürüyor. İnşallah Ilgın'da çok büyük bir oy yüzdesiyle AK Parti olarak seçimi kazanacağız. Hem Ilgın'ın siyasi istikrarını sağlamış olacağız hem de Türkiye istikrarına kattı sağlamış olacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından heyet, esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek destek istedi. Argıthanı, Çavuşcugöl ve Ahırlı'ya geçen heyet buralarda da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçim sürecinde oy istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ilgın'da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement