AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, referandum çalışmalarını sürdürüyorKONYA - AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, referandum çalışmalarına devam ediyor.

03.04.2017 15:02

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, referandum çalışmalarını sürdürüyor

KONYA - AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, referandum çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, referandum çalışmaları kapsamında Meram İlçe Teşkilatıyla, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret ederek destek istedi.

Evete her geçen gün güçlü desteğin geldiğini söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, "Bugün Seçim Koordinasyon Merkezi faaliyetleri kapsamında Meram İlçe Teşkilatımızla Meram Tıp Fakültesi Hastanesini dolaştık. Hem hocalarımızı hem hastalarımızı ziyaret ettik. Acil serviste hasta yakınlarıyla görüştük. Gerçekten Türkiye'de aslında sağlıkta hasta memnuniyetinin en üst noktalarda olduğu mekanlardan birindeyiz. Bu konuda hastalarımızın hem duasını aldık hem de desteklerini aldık. Biz tabi bu referandum sürecinde tüm AK Parti teşkilatları olarak sahadayız. Tüm milletvekillerimiz, ilçe teşkilatımız, yerel yönetimlerle beraber saha çalışması yapıyoruz. Her geçen gün evete daha güçlü bir destek çıktığını görmekteyiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement