AK Parti'li Başkanlardan İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Başkanlardan İstişare Toplantısı

AK Parti\'li Başkanlardan İstişare Toplantısı

Kütahya'da, AK Parti'li belediye başkanları ilk istişare toplantısını, İl Başkanlığı binasında gerçekleştirdi.

21.04.2014 11:15

Kütahya'da, AK Parti'li belediye başkanları ilk istişare toplantısını, İl Başkanlığı binasında gerçekleştirdi.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cahit Ceylan'ın başkanlığında yapılan toplantıya ilçe ve belde belediye başkanlarının tamamı katıldı.

Toplantıda il, ilçe ve belde belediye başkanları göreve başlamalarından itibaren yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönemde planladıkları faaliyetler hakkında değerlendirmede bulundular.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cahit Ceylan, "Başkanlarımızla ilk toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikle İl Belediye Başkanımız Kamil SARAÇOĞLU başta olmak üzere ilçelerimiz ve beldelerimizdeki tüm belediye başkanlarımıza ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyor, AK Parti Belediyeciliğinin en iyi hizmetlerini bu yeni dönemde de gerçekleştireceklerine inanıyor ve kendilerini gönülden destekliyoruz. Bu istişare toplantılarımız sık aralıklarla İnşallah önümüzdeki dönemlerde de devam edecek, başta İl Belediyemiz olmak üzere tüm Belediyelerimizle koordineli bir şekilde çalışmalarımız sürecektir" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Başkanlardan İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement