AK Parti'li Kılınç, Nazilli Devlet Hastanesini İnceledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Kılınç, Nazilli Devlet Hastanesini İnceledi

AK Parti\'li Kılınç, Nazilli Devlet Hastanesini İnceledi

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, 400 yataklı Nazilli Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

29.05.2014 06:43  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, 400 yataklı Nazilli Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette Hastane Yöneticisi Dr. Nail Ündağ, makamında ağırladığı Milletvekili Kılınç'a hastane ile ilgili bilgiler verdi.

400 yataklı hastanenin bölge hastanesi olarak 7 ilçeye sağlık hizmeti verdiğini hatırlatan AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç: "Hastanemizde koğuş sistemi kaldırılmıştır. Hastalarımıza tek ve çift kişilik odalarda sağlık hizmeti verilmektedir. Hasta konforu ve refakatçi konforu düşünülerek inşa edilmiştir. Şu anda 400 yatak kapasiteli Nazilli Devlet Hastanesinde Nazilli'nin yanı sıra, Bozdoğan, Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Sultanhisar ve Yenipazar ilçelerimizde bulunan tüm vatandaşlarımız hastanemizden sağlık hizmeti almaktadırlar. Artık hastalarımız daha önceden gittikleri, Denizli, Aydın ve İzmir'e sağlık hizmeti almaya gitmemektedirler. Tabi ki zamanla hekim sayısı arttıkça hastanede Üniversite hastaneleri gibi sağlık hizmeti verilecektir" dedi.

Hastane Yöneticisi Dr. Nail Ündağ da; "Hastanemiz verdiği başarılı sağlık hizmetlerinin yanı sıra Ege bölgesinde ve ülke genelinde son yıllarda artış gösteren organ bağışları ile de adından söz ettirmektedir. Bu durumda bizim için hastanemiz için sevindirici bir olaydır" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Kılınç, Nazilli Devlet Hastanesini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement