AK Parti'nin Kuruluşunun 12. Yıldönümü - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Kuruluşunun 12. Yıldönümü

AK Parti\'nin Kuruluşunun 12. Yıldönümü

AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: "AK Parti Türkiye’nin ve dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu ve sivil hareketidir"

14.08.2013 16:58

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, "AK Parti Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu ve sivil hareketidir" dedi.

Saraçoğlu, AK Parti'nin 12. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partinin 14 Ağustos 2002 yılında kurulduğunu hatırlattı.

AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, "Her Şey Türkiye İçin" sloganıyla kurulduğunu anımsatan Saraçoğlu, "Türk siyasetine yeni bir soluk, heyecan, vizyon, ahlak anlayışı kazandırmak üzere yola çıkan AK Parti bugün Allah'a hamdolsun ki, sahibi olan milletimizin bitmeyen, eksilmeyen teveccühü ile 12. yıl dönümünü idrak ediyor. Tüm milletimize, demokrasimize, mensuplarımıza, dünyada AK Parti'ye ümit bağlamış mazlum ve mağdur halklara kutlu olsun. Allah başarımızı daim etsin" diye konuştu.

Saraçoğlu, AK Parti'nin kuruluş ideallerinden asla sapmadan, sırtını milletine dönmeden, taviz vermeden yoluna devam ettiğini dile getirdi.

Türk siyasetine ahlak, erdem, siyasi üslup, milletin değerleri ve ileri demokrasi kavramlarını soktuklarını anlatan, Saraçoğlu, şöyle devam etti:

"Onun içindir ki, AK Parti'nin Türk siyasetine ve Türkiye'ye kazandırdıklarının temelinde bu ilkeleri ve hedefleri ödünsüz uygulaması yatmaktadır. AK Parti Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu ve sivil hareketidir. Partimizin ilkeli ve dürüst siyaset anlayışı ile toplumsal mutabakata verdiği önem, millet ile devlet arasındaki kalın duvarları yıkması, ülke insanının büyük teveccühüne mazhar olmuş, Cumhuriyet tarihimizin ve demokratik sürecimizin en başarılı dönemine imza atmıştır. Tek başına 3 dönem iktidarını koruyarak sürekli oylarını artırmış, 3 genel, 2 yerel, 2 de referandum olmak üzere milletimizden vize tek partidir. 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerinde tek galibi olacaktır. Partimiz, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok yeniliğe ve yatırıma imza atmıştır.

Bu kutlu yürüyüşte liderimiz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye gönül veren milyonlar vardır. Bugün Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin ulaştığı seviye her yurttaşımızın göğsünü kabartmaktadır. AK Parti tüm yapılan bu hizmetleri, yatırımları, ulaşılan tarihi rekorları yeterli görmemektedir. Ülkemizi bölgesinde ve dünyada daha güçlü ve itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle yoluna devam etmektedir."

Daha sonra partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle üzerinde 12. yıl yazılı pasta kesildi.

Toplantıya, AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Genel Meclisi Başkanı Seyitömer Durmuş ve Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya ile partililer katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Kuruluşunun 12. Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement