Ak Parti, Salköprü'de Mahalle Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ak Parti, Salköprü'de Mahalle Toplantısı Yaptı

Ak Parti, Salköprü\'de Mahalle Toplantısı Yaptı

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Salköprü Mahallesi’nde Mahalle Toplantısı düzenledi.

12.02.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Salköprü Mahallesi'nde Mahalle Toplantısı düzenledi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti, Salköprü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, "Uluslar arası Siyonizm'in, uluslar arası faiz lobisinin ve yerli işbirlikçilerinin Türkiye'mize kurmuş oldukları bütün tuzakları 30 Mart 'ta sandıkta bozacaksınız. Yerel seçimlerde büyükşehirimiz ve bütün ilçelerimiz bu şer güçlere 30 Mart'ta en güzel cevabı verecektir" dedi.

"YEŞİLYURT'A HİZMET İÇİN TALİP OLDUK"

AK Parti Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt'un merkez ilçe olarak yerel seçimlere gireceğini kaydederek, "Seçimlerle beraber Yeşilyurt'muza bağlanan yirmi köyümüz var. Merkezden on altı mahalle ilçemize bağlanarak tek bir çerçevede planlanarak bütün yatırımlar tek bir plan çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Bu süreç içerisinde Yeşilyurt'umuza üç tür yatırım geliyor. Bunlardan birincisi kamunun yatırımıdır. AK Partimiz nasıl ki şimdiye kadar on iki yıllık iktidarımızda Malatya'da hizmetlerini sunduğu gibi inşallah Yeşilyurt'umuza hizmetleri devam edecektir. İkincisi büyükşehrimiz Malatya'da olduğu gibi AK Parti döneminde altyapısı planlanıp, üst yapısıyla yeni bir görünüme kavuştuğu gibi Malatya'nın bütünü içerisinde Yeşilyurt'umuza güzel hizmetler yapılacak" diye konuştu.

"AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE YAKIŞIR HİZMETLER YAPACAĞIZ"

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AK Parti belediyeciliğine yakışır hizmetler yapacaklarını kaydetti.

Büyükşehir olan Malatya için mega projelerinin olduğuna dikkat çeken Çakır, şunları söyledi: "Türkiye'de şuanda bir oyun çok önemi var. Şuanda bir oyla, birçok oyunu bozacaksınız. Sizlerin vereceği bir oy Başbakanımız için Türkiye için, evlatlarımız ve geleceğimiz için çok önemlidir. Malatya şuanda Büyükşehire hazırlanıyor. Malatya bugüne kadar almış olduğu hizmetlerin çok daha fazlasını alacak. Sağlıklı ve planlı bir şehir ortaya çıkacak. Bunun için çalışacağım ve bu yüzden aday oldum. Malatya'yı gezdiğim süre içerinde Malatya'da çok güzel bir değişim var. Gezdiğiniz takdire hizmetleri ve çalışmaları görürsünüz. Ancak bizim için yeterli değildir. Daha çok çalışmamız lazım ve şehri ileriye götürmemiz lazım. Battalgazi ve Yeşilyurt'umuz dahil olmak üzere on ilçemizle bir bütün oluyoruz. Beldeleri ile köyleri ile her tarafa ileriye ve hizmet götüreceğiz. Malatya merkezini bir çekim merkezi haline dönüştürmek bizim boynumuzun borcudur. Sizler sürekli burada olduğunuz için şehrin ne kadar değiştiğini fark edemeyebilirsiniz. Ama dışarıdan gelen vatandaşlar ise ne kadar güzelleştiğini fark eder. Çevre yoluna çıktığınız zaman düzenli bir kavşağı olmayan bir yerdi. Ancak şuan çevre yolu son çalışmalarla beraber alt geçitlerini yaptık ve 10 bin dönüm alan kazandırdık. Bizler küçük düşünmeyeceğiz. Mega projelerimizi ortaya koyarak Malatya'nın Büyükşehir ile birlikte çok daha hızlı bir şekilde kalkınmasını sağlayacağız. AK Parti Belediyeciliğine yakışır bir belediyecilik yapacağız."

"AK PARTİ, HİZMET VE MİLLET İÇİN VAR"

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, AK Parti'nin hizmet ve millet için var olduğunu ifade ederek, "30 Mart seçimleri Malatya için bir milat olacak. Çünkü Malatya ilk defa AK Parti sayesinde Büyükşehir olarak bu seçime girecek. Bu seçimleri sizler sadece mahalle ve belediyeler için kullanmış olmayacaksınız. Aynı zamanda Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi'ne de kullanmış

olacaksınız. Bugüne kadar yapılan hizmetler belli bir süreden sonra tıkanıyordu. Yerel kalkınmanın mimarı olan Sayın Başbakanımız Malatya'nın da içerisinde olduğu 30 şehri Büyükşehir ilan etti. ve Malatya'nın 12 bin kilometre kalkınması için bu hamleyi başlattı. AK Parti şu bu insanlar için yok AK Parti hizmet için var. Çok partili sisteme geçtiğimiz günden bugüne kadar; bu kadar uzun süreli ve istikrarlı bir hükümet gelmedi. Türkiye'de 1965 ile 2002 tarihleri arasında, 37 yılı aşkın süre içinde, toplam 28 hükümet göreve gelmiş, bunların ortalama ömürleri 16 ay ile sınırlı kalmıştır. Halkımız, hiçbir zaman geçmişini unutmadı ve hatırlamaya da devam edecektir. Ortalama 1,5 yıl bile, iktidarda kalamayan hükümetlerin, ülkemizi ne hale getirdiklerini, halkımız yaşayarak görmüştür. Bütün toplumsal kesimler vesayet rejiminin kendilerine dayattığı zorbalıklardan kurtulma imkanını, AK Parti iktidarlarıyla bulmuşlardır. Toplum ve siyaset, normalleşip demokratikleşirken, demokrasiden uzaklaşıldığını söyleyenler maalesef vesayet rejiminin bakiyeleri olarak kalmışlardır. AK Parti döneminde vesayet sona erdirilmiş halk, demokratik siyasetin, en önemli aktörü haline gelmiştir. " şeklinde konuştu.

"SORMAK GEREKİR BUNLARIN DEMOKRASİ ALGISI MI DEĞİŞTİ?"

Malatya'daki muhalefet adaylarının söylemlerinde sadece laf cambazlığı yaptığını,hiçbir proje ortaya koyamadıklarını ifade eden Bülent Tüfenkçi sözlerine şöyle tamamladı: " Siyaset, en kestirme şekilde söylemek gerekirse, ülkeye ve millete hizmet etme faaliyetidir. Haliyle de siyaset "projeler" üzerinden yapılır. 11 yıllık AK Parti iktidarımızda ülkemiz ve milletimiz adına gerçekleştirdiğimiz ve birçoğu hayal bile edilemeyen işler, projeye dayalı siyasetin en bariz örneklerini oluşturur. Bu ülkeye ve bu millete hizmet etmek gibi bir derdi ve yeteneği olmayanlar için ise siyaset, sadece belli değerler üzerinden yapılan ve kuru sıkı laflara dayalı bir iştir. Görüyorsunuz işte; Ego ve nefis insanları yer bitirir. Malatya'da düne kadar AK Parti saflarında yer almak için mücadele verenler,her söyleminde AK Parti'nin icraatlarını anlatanlar, demokrasiye sahip çıkma adına AK Parti'ye katıldıklarını söyleyenler bugün her ne hikmetse saf değiştirdiler.Sormak gerekir bunların demokrasi algısı mı değişti?. Bunu da Malatya halkımızın yani sizlerin takdirine bırakıyorum. Sağduyulu halkımızın bu gibi sevgili zatlara en güzel cevabı sandıkta vereceğine inanıyorum."

"HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, AK Parti'nin herkesin hayalini gerçekleştirdiğini kaydederek, "Büyükşehir olmak Malatya için büyük bir hayaldi. Rahmetli Turgut Özal'dan bu yana büyükşehir olma çabası içerisindeydik. Ancak çeşitli sebeplerle Büyükşehir olma imkanı yakalayamadık. Başbakanın son kanuni düzenlemesiyle birlikte Malatya'da Büyükşehir olma imkanına kavuştu. Büyükşehir olmanın nimetlerini biz Kayseri'de geçerken görüyorduk. Gaziantep'ten geçerken görüyorduk. Devlet bütçesini aynı bölgede olmamıza rağmen büyükşehirler daha fazla imkan elde ediyorlardı. ve bu imkanları değerlendirerek O şehirler bölgelerinde parlayan yıldızlar haline geldiler."İnşallah Malatya'da geleceğin parlayan yıldızı olacak" dedi.

"30 MART'TA IŞIKLARI YAKARAK, YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, milletin desteğiyle Türkiye ve Malatya'ya güzel hizmetler yaptıklarını dile getirdi.

Çalık, Malatya'nın AK Parti'ye büyük bir destek verdiğine dikkat çekerek, "Muhalefete sesleniyorum; gelin Salköprüye, gelin Yeşilyurt'ta sadece bir mahalle toplantısı nasıl yapılır. Onu bir görün. Sizler

miting diye sevindiklerinizle bizler mahalle toplantısı yapıyoruz. Onlar sadece toplantıya kalmıyorlar. Ertesi gün bin kişiye ve sonra da yüz binlerce kişiye ulaşıyorlar. Bütün vatandaşlar Başbakana inanıyor ve güveniyor. 11 yıldır AK Parti'ye inandı. Türkiye'ye inandığı gibi inandı. Bizler sizlerin sayesinde başardık. ve bunları söylerken daha eksikliklerimiz var. Onlarda bu yaptıklarımızı bildiklerimiz için her geçen gün büyüyen Türkiye'den ve AK Parti'den korkuyorlar. O yüzden her gün yeni bir şey uyduruyorlar. Biz biliyoruz ki doğru yoldan ayrılmadığımız sürece bu millet bizimle birlikte olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Parti, Salköprü'de Mahalle Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement