AK Parti Şelale Seçim İrtibat Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Şelale Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

AK Parti Şelale Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut’un ‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ sloganıyla sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Şelale Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında vatandaşlarla buluştu.

19.03.2014 12:54

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Şelale Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut açılışta yaptığı konuşmada, Manavgat Belediyesi'nin yönetim anlayışı ve ufkunun olmadığını belirterek, ilçenin gelecek yıllara ait herhangi bir planını yapmadığını belirtti. Manavgat Belediyesi'nin son 5 yılda Bayır, Şelale ve Yayla mahallelerine herhangi bir hizmet getiremediği ifade eden Barut; "Şu anda Manavgat'ta olan belediye anlayışı, bırakın geleceğe dair vizyonunun ve ufkunun olmasını, hizmet etmesini de bilmiyor. Barbaros Caddesi'nde bulunan yapılara kot vermesini dahi yapamamış. Cadde üstündeki bazı işyerlerine bir merdivenler bazılarına 3-4 merdivenle giriliyor. İşte Manavgat'ta böyle bir belediyecilik anlayışı var" dedi.

Manavgat'ta beldelerle birlikte 10 belediye olduğunu kaydeden Barut, "Bütün belediyeler arasında Manavgat Belediyesi sınıfta kalmıştır. Bugün Manavgat, Türk turizminde çok önemli bir yere gelmiştir. Manavgat'ta turizm varsa, bu belde belediyeleri sayesindedir. Manavgat Belediyesi ilçede turizmi geliştirmek adına hiçbir adım atmamıştır" diye konuştu. Gelecek 5 yılda ilçe ekonomisini ayağa kaldıracak projeler hazırladıklarını belirten Recep Barut, şunları söyledi:

"Biz yola çıkarken büyük Manavgat dedik. Manavgat artık 19 mahalle değil, köyleri ve beldeleriyle birlikte 106 mahallesi olan bir şehir. Şu anda resmi nüfusu 208 bin, 40 yıl sonra ise nüfusu 2 milyonun üzerinde olan bir metropol olacak. Bu kadar hızlı büyüyen ve böyle ekonomik katma değeri olan bir ilçede peyzaj belediyeciliği ile toplumu ileriye götüremezsiniz. Biz bu makyaj belediyeciliğine son vermek yerine hizmet ve yatırım belediye getirmek için yollara çıktık."

Manavgat'ta bir an önce yeni konut alanlarını planlamak zorunda olduklarını vurgulayan Barut, Manavgat'ın kuzeyinin mutlaka planlayacaklarını, toplu konut alanlarını belirleyeceklerini ve dar gelirli vatandaşlar için TOKİ'yi getireceklerini söyledi. Barut, "Bugün 500-600 liraa kira ödeyen dar gelirli vatandaşlarımız 200- 250 lira taksitlerle ev sahibi olacak" dedi.

"Bugün Manavgat'ın gündemi kaldırım yapımı ve ışıklandırma olmamalıdır" diyen Barut sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunlar Fen İşleri Müdürü'nün yapacağı hizmetlerdir. Serik'e kadar gelen doğalgazın neden Manavgat'a gelmediği olmalıdır. Yat limanı olmalıdır. Hızlı tren olmalıdır. Sayın Başbakanımız 4 gün önce Aksaray'da yaptığı konuşmada, 'Konya'dan Manavgat'a hızlı treni bir an önce getireceğiz' diyor. Manavgatlı'nın gündemi böyle büyük projeler olsun istiyoruz."

Bayır bölgesinde atıl vaziyette senelerdir bulunan hastane inşaatının tamamlanacağını söyleyen Barut, "Birinci yılımızda burasını tamamlayacağız. Hastane olarak tamamlayacağız. Sağlık Bakanlığı'na araştırma hastanesi olarak teslim edeceğiz. Bu Manavgat'a yapılan bir hizmettir. Buradaki hastanemiz hizmete başladığında diğer yanda bulunan Devlet Hastanemizde rahatlayacak" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Şelale Seçim İrtibat Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement