AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Rize Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı yapıldı.

14.02.2012 17:00

AK Parti Rize Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı yapıldı.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, toplantıda yaptığı konuşmada, akıllı kent projesi (AKOS) konusunda yapılan çalışmaları anlatarak, "Rize'de akıllı kent projesi bitmek üzere. Mart ayının sonunda proje hayata geçecek. Akıllı kent projesi sayesinde bütün vatandaşlarımız tek bir sistemde Rize ile ilgili bütün bilgilere ulaşabilecek" dedi.

Kent merkezi ile Dağbaşı Mahallesi hattında kurulacak olan teleferik projesi hakkında da bilgi veren Bakırcı, "Rize'ye teleferik getirmeyi istiyoruz. Ancak özellikle Dağbaşı'ndaki arazilerde kamulaştırma sorunlarımız var. 30 dönüm arazi kamulaştırıldı. Geriye kalan araziler üzerinde vatandaşlarımızla ikna çalışmalarımız halen sürüyor" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ayar da, toplantının il başkanlığı döneminde yaptığı ilk yerel yönetimler danışma meclisi toplantısı olduğunu kaydederek, "Bu toplantıların 3 ayda bir yapılması, teşkilatçılık kuralları gereği faydalı olacaktır. Toplantının teşkilatımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement