AK Parti Zile İlçe Başkanı Arslan Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Zile İlçe Başkanı Arslan Açıklaması

17.04.2014 16:41

"Seçim sonrası verilen vaatleri yerine getirmek için yoğun bir tempoda çalışmaya başladık"

AK Parti Zile İlçe Başkanı Şennur Bozdağ Arslan, seçim sonrası verilen vaatleri yerine getirmek için yoğun bir tempoda çalışmaya başladıklarını söyledi.

Arslan; AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tokat'a gelmediğini belirten Arslan, "Başbakanımız sayın Erdoğan bize güvendi. Tokat'a seçim çalışmalarında gelmedi. Bizde onun güvenine layık olmak için 12 ilçenin tamamında AK Parti'yi birinci parti yaptık. Bundan sonra bize düşen seçimde verdiğimiz vaatlerin projelerin gerçekleşmesini sağlamaktır. Ne başbakanımızı nede bize oy veren halkımızı mahçup duruma düşürmeyeceğiz" dedi.

Arslan, Süreyya Bey Barajı sulama kanalının yapılması ile Zile ve çevre ovaların kaderi değişeceğini belirterek gerekli desteği aldıklarını kaydetti. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Zile İlçe Başkanı Arslan Açıklaması - Son Dakika


Advertisement