AK Parti'li Dağ, İsmail Sarı'ya Destek Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Dağ, İsmail Sarı'ya Destek Verdi

AK Parti\'li Dağ, İsmail Sarı\'ya Destek Verdi

AK Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, adayların belirlenmesi ile birlikte seçim çalışmalarına başladı.

28.01.2014 15:09

AK Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, adayların belirlenmesi ile birlikte seçim çalışmalarına başladı. Seçim çalışmalarına yaşadığı ilçeden başlayan Dağ, Bayraklı'nın Ak belediyecilik anlayışı ile hak ettiği modern yapıya kavuşacağını ifade etti.

Bayraklı Çay Mahalle'de partisinin Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı ile birlikte Ak Nokta açılışı yapan Dağ, konuşmasında farklı bir kıyaslamada yaptı. Türkiye'de belediyecilik hizmeti noktasında İzmir'in CHP'li belediyelerinin, çağın gerisinde kaldığını belirten Dağ, "Türkiye'de farklı şehirlerde, Bayraklı ile eşdeğer nüfusa sahip ilçe belediyelerini inceledim. Gerek CHP'li gerekse MHP'li hiçbir ilçe belediyesi bu denli bir başarısızlık örneği sergilememiş. Koskoca 5 yılda elle tutulur gözle görülür hizmet sayısı, bir elin parmakları kadar bile yok. Sokakta insanlara Bayraklı belediyesinin hangi hizmetinden memnunsunuz diye bile soramıyoruz. Çünkü ortada bir hizmet yok. Sokak aralarında ki birkaç parka, birkaç oyuncak koymayı belediyecilik zanneden bu anlayışa Bayraklı halkı, "Yeter Artık" demek için sabırsızlanıyor. Buradan söz veriyoruz, 31 Marta kadar kapı kapı gezip, projelerimizi anlatacağız. Bizim tek derdimiz, Bayraklıyı Ak belediyecilik ile tanıştırarak, hizmete kavuşmasını sağlamak. İzmirliye ceket siyaseti yapan CHP'ye 1 Nisan sabahı Bayraklı halkı ve İzmir halkı tarihin en güzel 1 Nisan şakasını yapacaktır" dedi.

Çay mahallede esnafı gezen Dağ, daha sonra Ak Parti Bayraklı Belediye başkan adayı İsmail Sarı'nın, Bayraklı'da açtığı seçim irtibat bürosunu da ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada, 2011 yılı genel seçimleri sürecinde ilçe başkanı olan İsmail Sarı'nın "Bayraklı kendi içinden çıkan bir milletvekiline kavuşacaktır" sözünü hatırlatan Dağ, "Bayraklı 2 ay gibi yakın bir zaman sonra artık kendi içinden çıkan bir belediye başkanına da sahip olacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Dağ, İsmail Sarı'ya Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement