Ak Partili Milletvekillere At Üstünde Karşılama - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Milletvekillere At Üstünde Karşılama

Ak Partili Milletvekillere At Üstünde Karşılama

AK Parti Manisa Milletvekilleri teşekkür turları kapsamında gittikleri Manisa’nın Selendi ilçesinde cirit takımının atlarıyla karşılandı.

09.11.2015 09:13

AK Parti Manisa Milletvekilleri teşekkür turları kapsamında gittikleri Manisa'nın Selendi ilçesinde cirit takımının atlarıyla karşılandı.

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Recai Berber, Murat Baybatur, Uğur Aydemir ve İsmail Bilen teşekkür turları kapsamında Manisa'nın Selendi ilçesini ziyaret etti. AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ın eşlik ettiği vekiller Selendi'de İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz, Belediye Meclis üyeleri ve binlerce partiliyle karşılandı. Vekillere sürpriz yapan Selendi Cirit Takımı, AK Partili vekilleri at üstünde karşıladı. Yatılı Bölge Ortaokulu önünde eski Kula yolu üzerinde cirit atları ve davul zurna eşliğinde karşılanan vekiller seçim otobüsü ile çarşı turunda cirit atları eşliğinde parti binasında bekleyen partililer ile coşku içerisinde buluştular. Burada Selendili seçmenlere konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Bizim büyümemizi istemediler. AK Parti çok büyüdü. Tayyip Erdoğan çok büyüdü. 'Davutoğlu da büyürse bu iş olmaz' dediler. Bizleri 7 Haziran seçimlerinde yama yapmak istediler amaçları HDP ile koalisyon yapmaktı. Ancak vatandaşımız çok iyi bir ders verdi. Koalisyon olmazdı. Biz yapamazdık. Biz CHP'yle koalisyon görüşmeleri yaptık. CHP kısa vadeli reform hükümeti dedik kabul etmediler. Ben Kılıçdaroğlu'na teşekkür edeceğimi hiç tahmin etmezdim. Sayın Kılıçdaroğlu sana teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmasında MHP'yi de eleştiren Özdağ, "Bahçeli'ye dedik ki; 4 tane koalisyon teklifi yapıyoruz. Uzun vadeli koalisyon 4 sene, Hayır. Kısa vadeli hayır. Kısa vadeli koalisyon, hayır. Azınlık hükümeti, hayır. Seçim hükümeti, hayır. 'Hayırda hayır varmış' dedi." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Milletvekillere At Üstünde Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement