Ak Partili Vekilden "Arama" Konferansları - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Vekilden "Arama" Konferansları

Ak Partili Vekilden "Arama" Konferansları

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar tarafından organize edilen Tufanbeyli ilçesinin kalkınma önceliklerinin ve temel sorunlarının belirlenmesine yönelik "Arama" konferansı gerçekleştirildi."Tufanbeyli Arama Konferansı"na, Tufanbeyli...

13.05.2012 15:02

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar tarafından organize edilen Tufanbeyli ilçesinin kalkınma önceliklerinin ve temel sorunlarının belirlenmesine yönelik "Arama" konferansı gerçekleştirildi.

Tufanbeyli Belediye Başkanlığı Toplantı salonunda gerçekleşen

"Tufanbeyli Arama Konferansı"na, Tufanbeyli Kaymakamı Ersin Tepeli, Tufanbeyli Belediye Başkanı Recep Balı, Bozgüney Belediye Başkanı İbrahim Özen ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferansa katılanlar oy birliği ile Tufanbeyli'nin öncelikli sorunlarını belirledi. Daha sonra bu sorunlar arasında Tufanbeyli için 6 sektördeki öncelikler şu şekilde sıralandı:

"Anadolu Lisesi yaptırılması, gençlere yönelik mesleki eğitimlerin yapılması, Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu'nun yer probleminin çözülmesi ve öğrenci alımına başlaması, PİO'dan YİBO ya dönüşen okullarda bulunmayan spor salonu ve lojman yapılması, sağlık ve sosyal alanda, SGK şubesi kurulması, hastanenin uzman ve pratisyen doktor açısından takviye edilmesi, kültür ve turizm alanında, Tufanbeyli'nin özellikle Şar Köyü'nün turistik potansiyelinin arttırılması, köylerin imam hatip hizmetleri açısından takviye edilmesi. Sanayi ve tarım alanında, fasülye ve nohut paketleme tesisinin kurulması, küçük sanayi sitesinin hızlandırılması.

Tarım ve hayvancılık alanında, organize ahır bölgesi kurulumunun desteklenmesi, toplulaştırma çalışmalarının başlatılması, hayvanların otlak probleminin çözülmesi, altyapı ve ulaşım alanında, Pınarlar-Tufanbeyli duble yol projesinin hızlandırılması, Elektrik kesilme probleminin çözülmesi."

Necdet Ünüvar, konferansın sonunda belirlenen önceliklerinin takibinin yapılması amacıyla Tufanbeyli kaymakamı, belediye başkanı ve kurum müdürleri ile toplantı yaptı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Vekilden 'Arama' Konferansları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement