Akçakoca'da Yeni Çınar Oteli Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da Yeni Çınar Oteli Törenle Açıldı

Akçakoca\'da Yeni Çınar Oteli Törenle Açıldı

Düzce'nin Karadeniz'e açılan penceresi Akçakoca 'da yeni Çınar Oteli düzenlenen törenle hizmete açıldı.

28.05.2012 15:01

Düzce'nin Karadeniz'e açılan penceresi Akçakoca 'da yeni Çınar Oteli düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Akçakoca ilçesinde işletmeciliğini Aykut Küçük ve Turgay Ustabaş'ın yaptığı Yeni Çınar Oteli, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ın kurdeleyi kesmesi ve davetli konuklara verilen resepsiyonun ardından açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ın yanı sıra, eski Belediye Başkanı Erol Solak, AK Parti İl yöneticisi Dursun çakır, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ezer, bazı muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Fikret Albayrak, "Akçakoca'mız, parlayan bir kent olma yolunda kendinden emin adımlarla ilerliyor. Bu anlayışa uygun hareket eden yeni girişimcilerimizden olan bu genç arkadaşlarımız, atıl durumda olan bu işletmeyi alarak turizmimize kazandırmış bulunmakla oldukça hayırlı bir iş yapmışlar. İlçemiz ve turizmimiz için şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yeni Çınar Oteli işletmecilerinden Aykut Küçük, "Biz iki genç müteşebbis olarak taşımacılık sektöründen sonra, ilçe turizmine yönelik bir girişimde bulunarak otel işletmeciliğine soyunduk. Bu atıl durumda olan oteli alarak, baştan aşağı tadil ettik ve parlayan kent Akçakoca'mızın otel işletmeciliğinde yeni yüzü ve yeni adresi olmayı hedefledik. Müşterilerimiz burada konaklarken 5 yıldızlı bir konfora sahip olarak konaklayacaklar. Bizi en çok mutlu edecek şey ise, Akçakoca turizmine ve ekonomisine katkı vermemiz olacaktır" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da Yeni Çınar Oteli Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement