Akdoğan, Hasta Yatağında AK Parti İçin Oy İstedi - Son Dakika
Yerel

Akdoğan, Hasta Yatağında AK Parti İçin Oy İstedi

Niğde Merkeze Bağlı Gümüşler Belde Belediye Başkanı Bayram Akdoğan, Niğde Devlet Hastanesi'nde Ameliyat Olduktan Sonra AK Parti İçin Oy İstedi

20.01.2011 11:17

Niğde merkeze bağlı Gümüşler Belde Belediye Başkanı Bayram Akdoğan, Niğde Devlet Hastanesi'nde ameliyat olduktan sonra AK Parti için oy istedi.

Hastane Başhekimi Dr. Servet Kocaöz tarafından gerçekleştirilen fıtık ameliyatının ardından ziyaretçi akınına uğrayan Akdoğan, hasta yatağında AK Parti için vatandaşlardan oy talebinde bulundu.

Niğde Devlet Hastanesi'nde ameliyat sonrası tedavisi süren Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan'ı ağabeyi Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, İl Başkanı İdris Bayram, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Emre Esen ve partililer ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdoğan, basın aracılığıyla vatandaşlardan, önümüzdeki Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde AK Parti için oy istediğini belirterek, 'AK Parti'ye oy verin ki biz daha da güçlenelim, halkımız daha da güçlensin' dedi.

(KZ-CAN-İÇR-MHD) - NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdoğan, Hasta Yatağında AK Parti İçin Oy İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement