Akhisar'da Kaymakam Kaan Peker, Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Akhisar'da Kaymakam Kaan Peker, Göreve Başladı

Akhisar\'da Kaymakam Kaan Peker, Göreve Başladı

Kamil Köten'in Muğla vali yardımcılığına atanmasından sonra Akhisar'a atanan İzmir'in Bayraklı ilçesinin Kaymakamı Kaan Peker, göreve başladı.

19.08.2013 15:54  Güncelleme: 16:24

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten'in Muğla vali yardımcılığına atanmasından sonra Akhisar'a atanan İzmir'in Bayraklı ilçesinin Kaymakamı Kaan Peker, göreve başladı.

19 Ağustos Pazartesi günü Akhisar'da göreve başlayan Kaymakam Kaan Peker;" Ülkemizin değişik il ve ilçelerinde Kaymakamlık ve Vali yardımcılığı görevlerinde bulundum. Akhisar çalıştığı her konuda iddialı olmuş bir o kadar da mütevazı bir kent oluşunun bu yönü benim dikkatimi çekti. Çok köklü medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir toprak parçası. Onun dışında Cumhuriyetten sonra tütün ziraatıyla uğraşmış tütünün başkentidir. Zeytine isabetli bir dönüşümüyle şimdilerde rakamlar itibariyle 12 milyon'un üzerinde zeytin ağacının olduğu, sofralık zeytinde Türkiye'nin yüzde 70, siyah zeytinde de yüzde 35 ihtiyacını karşıladığını ve iddialı olduğunu öğrendim. Futbolda Akhisar Belediyespor markalaşmış ve sadece Ege bölgesi olarak bakmamak lazım Türkiye'de 900 küsur ilçe var Süper Lig'de sadece bir ilçe takımı var oda Akhisar Belediyespor'dur. İnşallah bu başarısı devam eder. Böyle bir ilçede görev yapmaktan çok çok memnunum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar'da Kaymakam Kaan Peker, Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement