Akhisarlı Alkın Ailesinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Akhisarlı Alkın Ailesinden Örnek Davranış

Akhisarlı Alkın Ailesinden Örnek Davranış

Akhisar'da, Aksek Sevgi Çocukları Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Derneği'nin kendi binasının olması için zeytinci Orhan Alkın ve ailesi, Ulucami Mahallesi 372 sokakta bulunan kendine ait yaklaşık 850 metrekare arsayı bağışladı.

28.06.2013 14:38

Akhisar'da, Aksek Sevgi Çocukları Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Derneği'nin kendi binasının olması için zeytinci Orhan Alkın ve ailesi, Ulucami Mahallesi 372 sokakta bulunan kendine ait yaklaşık 850 metrekare arsayı bağışladı.

Aksek Sevgi çocukları Rehabilitasyon Merkezi Derneği Başkanı Halil Hatip ve yönetim kurulu üyeleri, sabah saatlerinde Alkın Zeytinleri İşletmesi'nin Ragıp Bey Mahallesi'ndeki adresinde ziyaret etti. Başkan Halil Hatip, arsa bağışını yapan Orhan Alkın, eşi Sevgi Alkın ile oğulları Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Alkın'a teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Halil Hatip, "Orhan Alkın abimiz bizlerin hizmet ettiği engelli çocuklar derneğine o çocuklar daha rahat daha güzel eğitim alsınlar diye kendi yerimiz olsun kendi okulumuz olsun bizde size destek olalım görüşüyle bize bir arsa bağışlıyor. Bu arsa bağışlaması dünyanın en güzel bir olayı ama bunun yanında da Akhisar'ımızın sevilen bir ailesi olarak birilerine örnek olması bizleri o kadar duygulandırıyor ki anlatamam. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım adına kendisini saygıyla hem ellerini sıkıyorum hem yanaklarından öpüyorum. Eşi Sevgi Alkın'a da canı gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.

Türkiye Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Fikret Türk de, "Bu dünya fanidir, geçici hepimiz buradan gidiceğiz ama üç tür insanın amel defteri kapanmayacak. Bir diline Kur-an öğretenin, bir hayrına evlat yetiştirenin, bir de acizin ve insanlığın hizmetine mal bırakanların. Şimdi Orhan Alkın abimiz öyle bir şeye vesile oluyor ki hayat boyu ilelebet aciz dünya durdukça vuracak bir mekan oluşturarak hizmet etmeyi sağlıyor. Onun için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Engelliler adına ellerinden öpüyoruz. Allah sizin gibi dostlarımıza çok daha fazla versin ki inşallah sizlerde engellilere yardım edesiniz" diyerek, sözlerini tamamladı.

Ziyarette yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamayan ve yaptığı bağıştan onur duyduğunu vurgulayan Alkın Zeytin İşletmeleri Şirketi'nin kurucusu iş adamı Orhan Alkın, şunları dile getirdi: " Buraya gelerek bizleri ziyaret etmenizden mutlu oldum. Gösterdiğiniz bu ilgiden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Hakikatten de bu güzel bir günde hep beraber olmak beni son derece gururlandırdı ve mutlu etti. Ben bu kararı almamda oğlum Bahattin Altın, Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Derneği çocukların kirada olduğunu söyledi. Bende onları kiradan kurtarmak için onlara yardım etmek için bu kararı aldıktan sonra Dernek Yöneticisi Mustafa Bayraktar'ı aradım. Bende bu kuruma hizmet etmek istiyorum, yardım etmek istiyorum tekrar geldiğiniz için burada bulunduğunuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum."

Daha sonra iş adamı Orhan Alkın, eşi Sevgi Alkın ve oğlu Bahattin Alkın, Aksek Sevgi Çocukları ve Rehabilitasyon Merkezi Dernek yöneticileriyle birlikte Ulucami Mahallesi 372 sokaktaki arsayı görmeye gittiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisarlı Alkın Ailesinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement