Akpm Başkanı Çavuşoğlu'ndan Başkan Savaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Akpm Başkanı Çavuşoğlu'ndan Başkan Savaş'a Ziyaret

Akpm Başkanı Çavuşoğlu\'ndan Başkan Savaş\'a Ziyaret

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret etti.

12.01.2012 15:28

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret etti.

AKPM Başkanı Çavuşoğlu'nun ziyaretinde, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclis Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Petr Sich, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci,

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, "Bir Türk olarak 2 yıl süre ile Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığı görevini başarı ile yerine getiren Mevlüt Çavuşoğlu'ndan bu ülkenin bir evladı olarak hepimiz onur ve gurur duyduk. Sayın Çavuşoğlu ve beraberindeki heyetin belediyemizi ziyaretinden ve değerli konuklarımızı şehrimizde ağırlamaktan dolayı ayrıca mutlu olduk" dedi.

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, kültür ve medeniyetin beşiği olan güzel Antakya'da ağırlanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çavuşoğlu, "Farklı din ve inançların, hoşgörünün hakim olduğu bu güzide şehrinizde bulunmaktan dolayı mutluyum. Şehre belediyecilik adına yapmış olduğunuz başarılı icraatlardan dolayı sizleri kutlarım. Bu çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz. Bundan sonraki çalışma döneminizde başarılarınızın devamını diliyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu'na üzerinde Çan, Hazan ve Ezan'ın sembolleri bulunan bir plaketi sundu.

AKPM Başkanı Çavuşoğlu'da Belediye Başkanı Savaş'a Avrupa Konseyi logolu bir kravat hediye etti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akpm Başkanı Çavuşoğlu'ndan Başkan Savaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement