Alaşehirli CHP Yönetimi Halka İnecek - Son Dakika
Yerel

Alaşehirli CHP Yönetimi Halka İnecek

Alaşehirli CHP Yönetimi Halka İnecek

Alaşehir’in çiçeği burnunda yönetim kurulu bir ilke imza atacak.

08.11.2014 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir'in çiçeği burnunda yönetim kurulu bir ilke imza atacak. CHP yönetim kurulu bundan böyle büyük şehir statüsüne giren Alaşehir'in köylerinde halkla beraber toplantı yapacak.

Alaşehir CHP yönetim kurulu üyeleri olağan toplantısını yaparak seçim startı verdi. CHP yönetim kurulu üyeleri bundan sonra her hafta bir mahallede toplanacak.

12 Ekim 2014 tarihinde olağan kongre ile göreve başlayan Ahmet Akgündüz başkanlığında Mehmet Güler, Gülgün Hasçelik, Mehmet Atıf Erdem, Mustafa Arıkan, Remzi Şirinoğlu, Neşe Aydın, Neslihan Şimşek, Gülsema Çelebi ,İsmail Yıldız, Halil İbrahim Erdal, Mehmet Aktürk, Mustafa Ersöz, Salih Güralp ve Muhammet Öztürk'ten oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri parti lokalinde yaptıkları olağan toplantıda seçim startını verdi.

Alaşehir CHP ilçe başkanı Ahmet Akgündüz şunları söyledi: "Önümüzdeki genel seçimler her an yapılabilecekmiş gibi çalışmalara başladık.Toplantıda seçim startı verdik. İlk icraatımız olarak bundan böyle her hafta yapılacak olan yönetim kurulu toplantılarımızı her hafta bir mahallemizde halkın da katılımıyla halka açık yapacağız. Hedefimiz önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimde iktidara gelecek olan partimizle Manisa'da en az beş milletvekili çıkararak, CHP'yi ilde birinci parti yapmak. Bunun için halkla beraber toplantılar yaparak, halkla beraber kararlar alarak, beraber çözümler üreteceğiz. Partimizi zirveye taşıyacağız. CHP ilkelerinden ödün vermeden hangi partiden olursa olsun, oy isteyeceğiz. Tüm vatandaşlarla bir bütün olarak çalışacağız. Amacımız Cumhuriyet Halk Partisi'ni halkın partisi olduğunu göstermek." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehirli CHP Yönetimi Halka İnecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement