Alavardı Aile Yaşam Merkezi Tamamlanıyor - Son Dakika
Yerel

Alavardı Aile Yaşam Merkezi Tamamlanıyor

Alavardı Aile Yaşam Merkezi Tamamlanıyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Alavardı Mahallesi'nde yapımı devam eden Aile Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona gelindi.

27.12.2013 11:44

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Alavardı Mahallesi'nde yapımı devam eden Aile Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona gelindi.

Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde Nisan ayında temeli atılan Aile Yaşam Merkezi inşaatında sona geldiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, "Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda farklı mahallelerimize farklı tesisler kazandırıyoruz. 4 yılda 4 okul, 7 spor tesisi, 5 aile sağlığı merkezi ve 5 ayrı bölgeye de sosyal tesis yaptık. Alavardı Mahallemizdeki aile yaşam merkezi inşaatında da sona geldik. İnşallah bir kaç hafta içerisinde bu tesisin inşaatı tamamen bitirilmiş olacak. İnşaat alanı 2 bin 58 metrekare olan bu tesisimizde, konferans salonu, sergi salonu, aile uzmanı, kuaför, seminer salonları, hamam, fitness, sauna, vitamin bar ve kafeterya bulunuyor. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Toplumun temelini oluşturan aile mefhumuna büyük önem verdiklerine işaret eden Başkan Kalaycı, "Güçlü toplumun temeli güçlü aile yapısından geçer. Bu prensip doğrultusunda şimdiye kadar 6 farklı Ana Baba Okulu açtık. Uzman akademisyenlerin katıldığı bu okullara binlerce ailemiz devam etti. Bu tesiste panel, konferans ve seminer gibi kültürel etkinlikler yapılabilecek" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alavardı Aile Yaşam Merkezi Tamamlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement